Arestat după ce a divorțat de nevastă printr-o carte poștală

6 aprilie 2017
simeon stalpnicul png
Un bărbat din India a fost arestat de poliţie pentru faptul că a divorţat de cea de-a doua soţie a lui prin intermediul unei cărţi poştale.

Un bărbat musulman din India a fost arestat de poliţia locală pentru hărţuire şi pentru faptul că a divorţat de cea de-a doua soţie a lui prin intermediul unei cărţi poştale.

Mohammed Haneef  (38 de ani) a expediat acea carte poştală la doar trei săptămâni după ce s-a căsătorit cu a doua soţie a lui, în oraşul Hyderabad din sudul Indiei, scrie news.ro, care citează BBC.

El a folosit cuvântul ”talaq” (”divorţ”) de trei ori în textul scris în cartea poştală. Bărbaţii musulmani din India pot să divorţeze de soţiile lor prin simpla menţionare de trei ori a cuvântului ”talaq”.

Mohammed Haneef a fost eliberat pe cauţiune, însă Poliţia locală afirmă că ar putea să îl aresteze din nou, de această dată pentru acuzaţia de viol.

”Ancheta noastră a arătat că procedura pentru căsătorie nu a fost corectă, deoarece el nu a întocmit actele potrivite”, a declarat V Satyanarayana, comisar-adjunct al Poliţiei locale.

”Vom anula eliberarea pe cauţiune ce i-a fost oferită lui Haneef în primă instanţă şi îl vom aresta pentru viol, la recomandarea echipei noastre de jurişti”, a adăugat el.

Mohammed Haneef este în continuare căsătorit cu prima soţie a lui, care, potrivit presei, şi-a dat consimţământul ca el să se căsătorească apoi cu o altă femeie. Potrivir legii islamice, bărbaţii musulmani pot avea până la patru soţii.

Mohammed Haneef a fost arestat după ce a doua soţie a lui a depus o plângere la Poliţie.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png