Armuriera din „Rust”, condamnată la 18 luni de închisoare. Procesul lui Alec Baldwin începe în curând

Pentru moartea cineastei Halyna Hutchins, care a fost împuşcată în timp ce actorul Alec Baldwin manevra o armă în timpul turnării filmului din 2021, Hannah Gutierrez (27 de ani), armuriera de la filmările westernului „Rust”, a primit o pedeapsă de 18 luni de închisoare.

Hannah Gutierrez, fotografie de inculpat
Hannah Gutierrez a fost găsită vinovată de omor prin imprudență (Foto: X)

În martie, Gutierrez a fost găsită vinovată de omor prin imprudență pentru că a pus din greșeală un glonţ real într-un revolver pe care Baldwin îl folosea pe un platou de filmare din Santa Fe, New Mexico. Hollywoodul a fost zguduit de incident.

A fost prima dată în timpurile moderne când un membru al echipei de filmare sau de distribuție a fost ucis din greșeală de un glonț real. Procesul lui Alec Baldwin este programat pentru 10 iulie, după ce, în ianuarie, un mare juriu l-a pus sub acuzare pentru omor involuntar prin imprudenţă.

Alec Baldwin, acuzat că a pus presiune pe echipă

Alec Baldwin susține în continuare că e nevinovat, însă urmează și el să afle dacă va fi condamnat sau nu. Actorul și-ar fi schimbat versiunea asupra faptelor pentru a evita orice responsabilitate, au afirmat procurorii implicaţi în acest proces. „Presiunea pusă de Baldwin asupra echipei pe platoul de filmare a compromis cu regularitate siguranţa”, au afirmat avocaţii acuzării, numindu-l „un bărbat care nu are nici un control asupra emoţiilor sale. Combinaţia dintre neglijenţa şi lipsa de experienţă a Hannei Gutierrez şi absenţa totală de preocupare a lui Alec Baldwin pentru siguranţa celor din jurul lui s-a dovedit fatală”.

Acuzat de omor prin imprudență, starul de la Hollywood riscă o pedeapsă de închisoare până la 18 luni. Avocații actorului au încercat fără succes să anuleze procesul. Baldwin susține în continuare că a primit asigurări că arma era inofensivă și neagă că ar fi apăsat pe trăgaci. Însă, o expertiză FBI a demonstrat că arma nu s-ar fi putut declanșa singură. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net