Aşa arată ziua perfectă pentru îndrăgostiţi

13 februarie 2017
simeon stalpnicul png
Un trandafir roşu sau alb face cât o mie de cuvinte în această zi specială

14 februarie este o invitaţie la romantism. Şi pentru că merită să fie o zi de neuitat, Click! vă prezintă ce au descoperit specialiştii în probleme de cuplu din Australia, SUA, Marea Britanie, Franţa şi Belgia după ce au întrebat peste un milion de îndrăgostiţi din întreaga lume cum văd ei o sărbătoare St. Valentine’s Day perfectă. Iată detaliile care pot emoţiona până la lacrimi persoana iubită. Chiar dacă anul acesta Ziua Îndrăgostiţilor pică într-o marţi, nu lăsaţi ca serviciul să vă strice romantismul.

 • Ora 8.00. Micul dejun la pat. Surprinde-ţi jumătatea cu un gest frumos, chiar de când deschide ochii. O floare, o ceaşcă cu cafea şi o gustare de dimineaţă fac ziua mai frumoasă dacă sunt însoţite de un „Te iubesc”.
 • Ora 8.30. Melodia perfectă. Romanticii din întreaga lume au votat: Sade, Destiny’s Child, Righteous Brothers, Mariah Carey, Toni Braxton sau George Michael în topul artiştilor pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Daţi drumul muzicii!
 • Ora 9.00. Surpriza! Strecuraţi în geanta partenerului un bileţel parfumat, o floare, un stilou sau chiar o pereche de chiloţei sexy. Se va gândi toată ziua la tine şi de-abia va aştepta să ajungă seara acasă.
 • Ora 10.00. Mesajul. Este Ziua Îndrăgostiţilor. Dacă nici astăzi nu îi spuneţi jumătăţii că o iubiţi, atunci când îi mai spuneţi? Compuneţi un mesaj frumos şi trimiteţi-i-l pe telefonul mobil.
 • Ora 11.00. Amintiri. Ştiţi ce îi place cel mai mult iubitului sau iubitei? O fotografie cu primul sărut, cu muşcata din fereastră, cu vacanţa de anul trecut sau cu prima zi de relaţie va produce un efect emoţional intens.
 • Ora 12.00. Prânzul. În pauza de masă puteţi să „aranjaţi” surpriza pentru seară. Rezervaţi o masă la restaurant (nu de parte de casă) şi nu uitaţi ca în meniul de la cină să figureze: scoici, somon, vin roşu şi o salată cu brânză.
 • Ora 13.00. Ciocolata. Este păcat să rataţi o seară romantică din cauza stresului de la serviciu. Mâncaţi fructe şi ciocolată, beţi cafea cu moderaţie şi preparaţi-vă o ceaşcă cu ceai verde fără zahăr.
 • Ora 14.00. Provocarea. Statistic, între ora 14.0şi 15.00, peste 60% din bărbaţii din întreaga lume se gândesc la iubita lor. Trimiteţi-i o fotografie sexy cu voi, un trandafir sau o scenă deocheată dintr-un film. Va înţele aluzia.
 • Ora 15.00. Încingeţi atmosfera. La ora asta, femeile intră într-o dispoziţie romantică specială. Trimiteţi-i pe mail una dintre piesele: „Wicked Game” – Chris Isaak sau „Let’s get it on” – Marvin Gaye.
 • Ora 16.00. Cadoul. Peste 82% din cupluri cumpără cadouri pe ultima sută de metri pentru persoana iubită. Fiţi originali, fiţi dulci, simpatici, amuzanţi şi mai ales surprinzători. Chiar dacă bugetul nu e mare, o surpriză pică la ţanc!
 • Ora 17.00. Vă pregătiţi să plecaţi de la serviciu. E timpul să faceţi un plan de bătaie pentru acasă: decoraţiunile interioare, parfumurile afrodisiace. Încercaţi să ajungeţi înaintea partenerului pentru „cireaşa de pe tort a zilei”: surpriza de după cina romantică.
 • Ora 18.00. Faceţi tot posibilul să ajungeţi primul acasă. Iniţiaţi un joc erotic punând bileţele cu provocări peste tot, faceţi o hartă spre pat, pregătiţi costumaţia pentru noaptea romantică etc. Odată scena pusă în practică, fugiţi la restaurant, ca să nu vă lăsaţi aşteptat!
 • Ora 19.00. După un pahar cu vin şi o cină lejeră, relaxantă, este timpul să vă retrageţi acasă. Şoptiţi-i la ureche partenerului ce aşteptaţi de la el/ea. Asta e seara fanteziilor.
 • Ora 20.00. După ce v-aţi făcut de cap în culcuş este timpul să încheiaţi în aceeaşi atmosferă ziua. Căutaţi un film romantic la televizor şi urmăriţi-l îmbrăţişaţi.

simeon stalpnicul png
O baie în doi, aşa trebuie să se încheie cea mai frumoasă zi din istoria cuplului
 • Ora 21.30. Azi, duşul sau baia în cadă nu se face individual. Intraţi amândoi în baie, spălaţi-vă reciproc şi giugiuliţi-vă la lumina lumânărilor. Adormiţi îmbrăţişaţi. Nu veţi uita niciodată ziua aceasta.
cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png
kate middleton jpg
646x404 jpg
image png