Așa își aleg rușii cel mai bun hacker! Îi testează cu stripteuze și e mai greu decât îți imaginezi

simeon stalpnicul png
Hackerii sunt nevoiți să se concentreze în timp ce mai multe femei goale încearcă să le distragă atențiaFoto: thesun.co.uk

Ca-n filme! Un concurs bizar are loc în Moscova, unde aspiranții titlului de cel mai bun hacker primesc dansuri în poală de la stripteuze și vouchere gratuite, dar asta numai dacă ies învingători. Cei mai buni hackeri din Rusia se întrec în spart coduri, în timp ce dansatoarele drezbrăcate încearcă să le distragă atenția.

Hackerii au sarcina de a efectua provocări complexe de codificare în timp ce femei sexy și sumar îmbrăcate dansează în jurul lor, relatează tabloidul britanic The Sun.

simeon stalpnicul png
Câștigătorul primește dansuri în poalăFoto: thesun.co.uk

Câștigătorul competiției Hackathon din Moscova primesc vouchere gratuite pe care le pot folosi pentru a primi dansuri în poală de la stripteuse. Organizatorii cred că această metodă neortodoxă îi pune pe hackeri în dificultate. Patronul clubului Golden Girls Club, Lucky Lee a declarat că „scopul acestui concurs este să-i facă pe programatori să lucreze în condiții critice. Aceștia au sarcina de a crea un prototip de program, în pofida faptului că sunt fete frumoase în jurul lor, care încearcă să le distragă atenția”.

Rapoartele CIA spun că hackerii ruși sunt foarte eficienți. Atacurile cibernetice venite din Moscova au încercat să-l ajute pe republicanul Donald Trump să câștige fraudulos la numărătoarea voturilor de la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii, fapt pe care magnatul l-a negat.

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
cub oana zavoranu png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
george simion AUR jpg
Regina Margareta a Danemarcei FOTO Getty Images jpg
Telescoapele Hubble şi James Webb au dezvăluit joi imagini detaliate ale impactului produs de DART Foto NASA
image
image
image
image
cub alexandru arsinel teatru png
george simion AUR jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub radu mirica animat gif
uragan Ian   foto colaj captura jpg
Vladimir Putin Foto Sergei BOBYLYOV / SPUTNIK / AFP