Auuuu! Uite ce p─â┼úe┼čti dac─â superi un pinguin!

26 ianuarie 2015
simeon stalpnicul png
Pinguinii au s─ârit s─â atace leul de mare care le deranja cuiburile

Niciodat─â s─â nu calci pe b─ât─âturi un penguin Gentoo. Chiar dac─â e pui ┼či e de 10 ori mai mic dec├ót tine.. O foc─â elefant a sim┼úit pe pielea ei furia micu┼úilor Gentoo.

O foc─â elefant s-a aventurat ├«ntr-o colonie de pinguini Gentoo chiar ├«n perioada lor de reproducere. Mare gre┼čel─â a f─âcut! Din princina gabaritului, a deranjat cuiburile pinguinilor, care nu au ezitat s─â ia m─âsuri urgente.

Au s─ârit s─â atace foca, a┼ča cum au ┼čtiut ei mai bine. Fotograful faunei s─âlbatice Roy Mangersnes a surprins pe camer─â c├óteva imagini spectaculoase, dar mai ales din calea afar─â de amuzante. Fotografiile sale redau nu numai mu┼čc─âturile pinguinilor, dar mai ales reac┼úia foci la durere. Mai ales c├ónd a fost ciupit─â de fund!

simeon stalpnicul png
Foca a încercat să se apare, dar fără succes

Dup─â ce unul dintre pinguinii din colonie ┼či-a ├«nfi─ât din┼úii ├«n posteriorul ei, foca a s─ârit ca ars─â ┼či a ├«nceput s─â urle de durere.

"Foca elefant le-a creat probleme pinguinilor Gentoo afla┼úi la reproducere. Le strivea ou─âle a┼ča cum se mi┼čca ea, greoi, prin colonie. Gestul a provocat agita┼úie ┼či pinguinii au f─âcut tot ce au putut pentru a-┼či proteja ou─âle lor pre┼úioaseÔÇŁ, spune fotograful.

simeon stalpnicul png
Foca a încercat să se apare, dar fără succesFoto: Guliver Rexfeatures

Foca a reu┼čit cu greu s─â ias─â din h─ârm─âlaie ┼či, vizibil epuizat─â fizic, s-a retras pe plaja din apropiere ┼či a adormit bu┼čtean.

irina tanase 13 jpg
andre JPG
irinel columbeanu
2 neti sandu in tinerete 2 jpg jpeg
1 ducesa kate si regina elisabeta a ii a jpg jpeg
meghan markle masacru texas AFP (1) jpg
salariu copy jpeg
irina iubit 1 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Pensionari din România jpg
crima spania png
Regina Elisabeta a II-a inspectează garda de onoare în timpul ceremoniei cheilor la Palatul Holyroodhouse în Edinburgh Scoţia FOTO Guliver / Getty Images /  Jeff J Mitchell
refugiati ucraina jpg
salariu copy jpeg
coperta codrin nicoara maria nicioara jpeg