Bancnota românească care se vinde cu 45.000 de lei. Dacă o ai în casă, te poți îmbogăți peste noapte

Ultima actualizare:

Din ce în ce mai mulți români încep să se îmbogățească prin vânzarea diverselor bancnote și monezi care datează de ani de zile și a căror valoare este estimată la supraprețuri. Un exemplu este cel de astăzi, în care un cetățean își dorește să vândă o bancnotă veche la o sumă enormă. 

O bancnotă se vinde cu o sumă uriașă
O bancnotă se vinde cu o sumă uriașă

Probabil multora dintre noi ni se poate întâmpla, atunci când golim sertarele de prin casă sau facem curățenie să dăm peste diverse bancnote vechi, pe care inițial tindem să le aruncăm la coșul de gunoi când, de fapt, ar putea fi vândute cu prețuri destul de bune. 

Bancnota din 1998, vândută cu o sumă exorbitantă - 45.000 de lei 

Din ce în ce mai mulți colecționari, numismatici, amatori sau profesioniști care dețin bancnote vechi și doresc să le vândă apar pe piața românească. Majoritatea dintre ei aleg să renunțe la hârtiile vechi în schimbul unei sume imense de bani, reușind astfel să beneficieze de un venit extra. 

Pe site-ul OLX a devenit viral anunțul unui român care dorește să vândă o bancnotă veche de 1.000 de lei, cu chipul lui Mihai Eminescu, ce datează din anul 1998. Utilizatorul a postat și o imagine cu bancnota, însoțită de un mesaj prin intermediul căruia anunță faptul că prețul de 45.000 de lei nu este unul negociabil. 

„Vând bancnota de 1.000 lei vechi din 1998, se prezintă în stare foarte bună și nu este ruptă. Prețul nu este negociabil, rog seriozitate”, se arată în anunțul vânzătorului postat pe site-ul OLX. 

Bancnota pusă la vânzare / foto: OLX
Bancnota pusă la vânzare / foto: OLX

O altă bancnotă care se vinde cu un preț ireal este cea cu chipul lui Lucian Blaga, în valoare de 5.000 de lei, tot din anul 1998, pentru care proprietarul a cerut suma de 150.000 de lei. Desigur, acestea nu sunt singurele bancnote vândute în țara noastră cu care românii reușesc să se îmbogățească și în anul 2024. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
lacul care are forma hărții romaniei jpeg
bacnota pe trotuar jpg
plaja mamaia foto Facebook Caelia Beach Mamaia jpg
1 copii scoala gradina legume jpeg
3 argumente care te vor convinge că achiziționarea unei mașini nu este necesară dacă locuiești în București jpeg
imperiul roman jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
revolut jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net