Bebeluș cu riduri adânci pe față. Arată ca un bătrân de 80 de ani


    Bebelușul arată ca un bătrân din cauza unei boli geneticeFoto: captură video
Bebelușul arată ca un bătrân din cauza unei boli geneticeFoto: captură video

Un caz ciudat a șocat întreaga lume! O boală extrem de rară, care afectează doar un om la patru milioane, și-a găsit locul în trupul unui nou-născut. Deși bebeluș, copilul nu arată deloc ca unul obișnuit, ci mai degrabă ca un bătrân de vreo 80 de ani.

Are fața ridată profund, o piele groasă și bătătorită și un strat gros de păr pe spate. Progeria este boala cu care micuțul din Bangladesh a fost diagnosticat de medici, o afecțiune care duce la îmbătrânirea rapidă. Doctorii au fost uimiți, dar părinții băiețelului sunt fericiți că au un „copil-miracol”. “Putem numai să-i mulțumim lui Dumnezeu . Nu avem de ce să fim nefericiți în legătură cu modul în care arată fiul meu. Noi îl acceptăm așa cum e. Suntem foarte fericiți să avem un bîiețel în casă. Eram deja binecuvântați cu o fetiță. Acum suntem patru. Nu mai am ce altceva să cer”, a declarat tatăl băiatului, citat și de Daily Mail.

Oamenii din localitate au fost curioși să-l vadă pe copil, așa că au mers buluc la casa în care acesta trăiește. Familia rămâne optimistă cu privire la șansele de supraviețuire ale mezinului, chiar dacă șansele de supraviețuire ale celor afectați nu depășesc vârsta de 13 ani.

Brad Pitt (5) jpg
cub monica anghel png
Horoscop dragoste webp
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
Capture JPG
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg