„Bunica fitness” vrea să ajute victimele cutremurului din Turcia! Cum vrea să strângă bani

Ultima actualizare:

Andrea Sunshine (53 de ani), cunoscută în mediul online ca „bunica fitness”, a intrat pe pagina sa de Instagram pentru a le spune fanilor că își scoate la licitație costumele de baie pentru a strânge bani pentru victimele cutremurului din Turcia.

Andrea Sunshine își scoate la licitație costumele de baie (foto: Instagram)
Andrea Sunshine își scoate la licitație costumele de baie (foto: Instagram)

Andrea, care se mândrește cu 308.000 de urmăritori pe Instagram, le-a spus fanilor că scoate la licitație costumele de baie pentru a strânge fonduri pentru a dona către TearFund, o organizație non-profit care ajută la strângerea de fonduri pentru cutremurul din Turcia. Ea a publicat și o fotografie în care poartă o pereche bikini care urmează să fie vândută.

„Am decis să-mi scot piesele bikini la licitație și să donez către TearFund, o organizație non-profit care ajută la strângerea de fonduri pentru cutremurul din Turcia, spijiniți această acțiune”, a fost mesajul scris de Andrea la fotografie.

Este cunoscută pentru atenția pe care o primește de la tineri (foto: Instagram)
Este cunoscută pentru atenția pe care o primește de la tineri (foto: Instagram)

De asemenea, potrivit tabloidului britanic DailyStar, Andreea a mai adăugat: „Sper ca fanii mei să înțeleagă că această licitație are o semnificație mult mai mare decât lenjeria mea folosită. 100% din banii strânși în această inițiativă vor fi donați și trimiși victimelor cutremurului din Turcia”.

Aceasta este prima dată când „bunica fitness” și creatoarea de conținut pentru adulți organizează o licitație. Nerăbdătoare să înceapă să vadă ofertele online, Andrea spune că s-a înregistrat deja pe site-ul eBay pentru a scoate la licitație costumele de baie. „Vreau cât mai mulți oameni să știe despre această licitație pentru binele turcilor și sirienilor care trăiesc în disperare totală chiar acum” a mai spus ea.

Andrea Sunshine este cunoscută pentru atenția pe care o primește de la tinerii care „iubesc că este bunicuță”. De fapt, ea a spus anterior că este bombardată de mesaje, ajungând să primească în jur de 50 de mesaje pe zi.

„Primesc aproximativ 50 de mesaje în fiecare zi de la băieți mult mai tineri. Unii dintre ei chiar par minori, dar încearcă să pară mai în vârstă. Cu siguranță, mulți visează la mine. Dar sincer, și fără a deranja, uneori mă simt ca un obiect de atracție sexuală, care la vârsta mea devine un bonus”, a precizat aceasta.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Copil pregatit de scoala (Freepik com) jpg
image
image
image
image
image
image
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
bani jpg
gaina wendy (2) jpg
banca pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net