Care sunt semnele care arată că o relație e ca și încheiată

image
Ne dăm seama că relaţia trebuie încheiată în momentul în care a ajunge acasă lângă partenerul de viaţă nu mai reprezintă o bucurieFoto: Shutterstock

Când lucrurile încep să nu mai meargă în căsnicie, este foarte importantă comunicarea, să vorbim deschis cu partenerul nostru despre ceea ce se întâmplă între noi.

Ne dăm seama că relaţia trebuie încheiată în momentul în care a ajunge acasă lângă partenerul de viaţă nu mai reprezintă o bucurie, în momentul în care preferăm să facem anumite lucruri singure decât cu el, când nu mai suntem entuziasmate să-i povestim despre planurile, reuşitele, temerile noastre, când simţim că distanţa dintre noi nu mai poate fi redusă nici cu toate încercările de a resuscita relaţia.

Cel mai mare semnal de alarmă, pentru a evalua temeinic relaţia în care ne aflăm, este  momentul în care începem să fim atrase de altcineva. Atunci, este clar că în  povestea noastră lipseşte ceva important. Chiar dacă lucrurile nu evoluează cu cealaltă persoană pentru care simţim atracţia, acesta este, cu siguranţă, un moment în care trebuie să ne punem relaţia sub lupă şi să vedem ce se întâmplă acolo.

Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub iosif rotaru png
BeFunky collage (22) jpg
cub andreea banica animat gif
BeFunky collage (18) jpg
cub laura cosoi png
Roxana, alături Liviu Guță
aurel balasoiu foto facebook jpg
Haaland jpeg
image
image
image
image
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu