Cât de importantă este compatibilitatea în intimitate?


    Compatibilitatea pe plan sexual este printre cele mai importante, dacă nu cumva cea mai importantă în relaţia de cuplufoto: 123RF
Compatibilitatea pe plan sexual este printre cele mai importante, dacă nu cumva cea mai importantă în relaţia de cuplufoto: 123RF

Compatibilitatea pe plan sexual este printre cele mai importante, dacă nu cumva cea mai importantă în relaţia de cuplu. Este extrem de important să împărtăşeşti cu partenerul tău aceleaşi idei de romantism, intimitate şi apropiere din punct de vedere emoţional şi sexual.

Este recomandat să discutaţi, de exemplu, despre părerea fiecaruia în legătură cu manifestările romantice în public sau despre ceea ce vă satisface pe fiecare în intimitate. Poate ţie îţi place să îl ţii de mână sau să îl săruţi în public în timp ce el consideră că astfel de manifestări sunt nepotrivite de faţă cu alte persoane. Sau poate tu vrei să ţii se facă anumite lucruri în dormior în timp ce el consideră că aceste dorinţe nu sunt pe placul lui.

Maniera diferită de a iubi şi de a înţelege dragostea pot avea efecte neplăcute, pe termen lung, asupra relaţiei voastre, aşa că cel mai bine ar fi să lămuriţi de la început, cu calm, aceste aspecte.

george burcea in rolul lui lurch jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
culita sterp daniela iliescu jpg
cub andreea antonescu png
virgil iantu jpg
rebeca pascu jpg
florin piersic jr sufera de depresie jpg
cub brigitte pastramă png
01 victor dorobantu si tim burton foto arhiva personala jpg
Fumator - tigara - bricheta FOTO Shutterstock
image
image
image
image
foto1 original reuniunea liderilor 28 noiembrie 2022 016 jpg
foto 9  pisanii (facebook) jpg
trenul regal jpg
pelerinaj jpg
shutterstock 1297116610 jpg
rebeca pascu jpg