Cazul șocant al adolescentului care depune ouă ca o pasăre

22 februarie 2018
article img
Un adolescent din Indonezia pretinde că depune ouă ca o pasăreFoto: Youtube

Un posibil caz bizar care șochează întreaga lume! Un adolescent de 14 ani pretinde că depune ouă ca o pasăre. Tatăl său susține că în doar doi ani, băiatul său a făcut 20 de ouă. Medicii au încercat fără succes să descopere o dovadă că puștiul le face o farsă, iar rezultatul testelor cu raze X este îngrijorător.

Akmal (14 ani), din Gowa, Indonezia, pretinde că depune periodic câte un ou și i se întâmplă acest lucru din 2016. Felul său preferat la micul dejun este scos pe partea din dos, cum s-ar spune, întreg, ca și cum ar fi ouat de o pasăre, scrie Daily Star. Akmal a fost de mai multe ori spitalizat din această cauză, fiindcă e dureros să excrete ouă și de fiecare dată i-a șocat pe medici.

Oricine are cunoștințe minime de anatomie știe că organismul uman, la fel ca toate celelalte mamifere, nu poate forma ouă, însă cazul lui Akmel pare să spună altceva. Doctorii suspectează că ouăle au fost introduse voit de băiat sau de părinți în anus, pentru a atrage atenția, dar nu au găsit vreo dovadă în acest sens. În același timp, specialiștii au fost și curioși să vadă cum arată conținutul acestor ouă. Akmal a fost supus și unor teste cu raze X, iar doctorii au găsit un ou aflat în anusul copilului.

„În doi ani, a depus 20 de ouă. Am spart primul ou să-i văd conținutul și era tot galben, nu alb. O lună mai târziu, am spart alt ou, iar acela era alb în interior, nu mai era galben”, a declarat tatăl băiatului.

Akmal a fost pus de medici în carantină, pentru a fi studiat și a se asigura că nu este vorba de o cacealma. Încă se crede că băiatul și-a introdus singur ouăle în anus.