Cazuri extraordinare! Cei mai rari gemeni din lume: rase și tați diferiți

Ultima actualizare:
Două gemene au rase diferite
Două gemene au rase diferite

Gemenii par să rămână în continuare o curiozitate în materie de genetică. Au existat cazuri ale unor gemeni care i-au uimit pe medici și pe părinți prin faptul că, fie au rase diferite sau tați diferiți, fie au fost născuți în ani diferiți. Oricât de neobișnuit ar fi modul în care au venit pe lume, ceea ce contează este că aceștia sunt astăzi sănătoși și se află în afara oricăror pericole.

Gemene cu rase diferite

Gemeni cu tați diferiți
Gemeni cu tați diferiți

Un cuplu a avut parte de o mare surpriză atunci când fiicele lor s-au născut cu rase diferite, relatează Mom.me. Kylie Hodgson și Remi Horder, părinții celor două fetițe, provin din familii multirasiale, mamele lor fiind albe, iar tații, de culoare. Remee, prima fetiță născută, are părul blond și tenul foarte deschis. Kian, cea de-a doua fetiță, care s-a născut la un minut după sora sa, are părul negru și tenul de culoare. „Le voi explica motivul pentru care arată atât de diferit atunci când vor crește mai mari”, a declarat Kylie, mama gemenelor.

Gemeni născuți în ani diferiți
Gemeni născuți în ani diferiți

O mamă din Dallas și-a surprins soțul atunci când gemenii pe care i-a născut aveau trăsături fizice diferite. Cuplul a făcut un test de paternitate și a fost uimit, în special bărbatul, să afle că cei doi gemeni au tați diferiți. Mia, mama gemenilor, a recunoscut că l-a înșelat pe James, tatăl unuia dintre copii. Rezultatul a fost că ovulele femeii au fost fertilizate de lichidul seminal a doi bărbați diferiți.

Gemeni născuți în ani diferiți

Una dintre gemene s-a născut prematur
Una dintre gemene s-a născut prematur

O româncă a născut un băiețel în luna decembrie, iar după două luni, în anul următor, a dat naștere celui de-al doilea băiat. Copiii sunt gemeni. Motivul pentru care s-a putut întâmpla acest lucru? Maricica Tescu, femeia care a născut gemenii în ani diferiți, a suferit de o afecțiune congenitală, având două utere.

Gemene născute la trei luni distanță una de altă


    Una dintre gemene s-a născut prematurFoto Mom.me
Una dintre gemene s-a născut prematurFoto Mom.me

Gemenele Amy și Katie s-au născut cu 87 de zile mai devreme decât data limită obișnuită unei nașteri. Mai mult decât atât, cele două fetiție au venit pe lume la o diferență de aproape trei luni. Amy Elliot s-a născut pe 1 iunie 2012. Imediat după aceasta, contracțiile mamei sale s-au oprit, iar doctorul a decis că este mai bine ca cealaltă fetiță să aștepe să se mai dezvolte în pântecul mamei. Sora geamănă a lui Amy a venit pe lume abia pe 27 august. Cele două sunt astăzi perfect sănătoase.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
ger ninsoare zapada iarna termometru shutterstock 743819602 jpg
alcool baut shutterstock jpeg
aeroport pasageri zboruri anulate jpg
Dacă asteroidul  ar fi exploatat,  am primi fiecare  92 miliarde $ jpeg
Mănăstirea Prislop  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (66) jpg
google 485611 1280 jpg
tristete generica jpg FOTO Pexels