Ce afecțiuni ai, în funcție de zodie. Care este organul tău cel mai sensibil

Astrologia oferă de secole o privire în interiorul personalității fiecărui individ. Click! îți spune cum afectează zodiile starea de sănătate a fiecărui nativ în parte.

La ce boli suntem predispuși, în funcție de zodie / foto: pixabay
La ce boli suntem predispuși, în funcție de zodie / foto: pixabay

Berbec

Berbecii sunt din naștere foarte energice, dar acest factor le poate aduce probleme de sănătate serioase. Ei sunt predispuși la răni și accidente din cauza și impulsivității lor. Totodată, pot avea probleme cu capul, cum ar fi dureri de cap sau migrene, ca urmare a stresului și a tensiunilor acumulate.

Taur

Taurii au multă răbdare și perseverență, dar în același timp pot avea tendința de a pica în patima plăcerilor.

Acest fapt poate duce la probleme cu greutatea sau cu sistemul digestiv.

Mai mult, pot fi predispuși la tulburări ale gâtului și ale corzilor vocale, deoarece le este dificil să-și exprime emoțiile, iar tensiunea se acumulează în timp.

Gemeni

Foarte comunicativi și curioși, Gemenii au nevoie de stimulare mentală constantă, dar acest ritm alert poate duce la insomnie și oboseală cronică.

Ei pot avea, de asemenea, sensibilitate la plămâni și bronhii, deoarece sunt predispuși să inhaleze poluanți sau să se expună la factori iritanți în mediul înconjurător.

Rac

Sensibili și empatici, Racii pot suferi emoțional foarte tare. Poate fi dificil pentru ei să facă față stresului.

Este știut faptul că stresul duce la probleme digestive și la slăbirea sistemului imunitar. De asemenea, pot avea tendința de a reține excesiv lichidele în organism, ceea ce poate duce la probleme cu sistemul limfatic și cu retenția de apă.

Leu

Leii au încredere și carismă, dar, tocmai din aceste motive sunt predispuși la neglijarea stării generale de sănătate. Ei trebuie să aibă grijă să-și gestioneze nivelul de stres, deoarece acesta poate afecta inima și sistemul cardiovascular.

În același timp, pot fi susceptibili la probleme cu spatele și coloana vertebrală din cauza poziției lor stătute și a obiceiului de a își încorda mușchii.

Fecioară

Se știe că Fecioarele sunt definiția perfecționismului. Dar acest comportament poate duce la niveluri ridicate de stres și anxietate. Ca rezultat, pot avea probleme digestive și gastrointestinale. De asemenea, pot fi susceptibile la alergii și la afecțiuni legate de piele, din cauza sensibilității lor la mediu.

Balanță

Balanțele caută echilibru, dar efortul constant de a satisface pe toată lumea poate duce la neglijarea propriilor nevoi.

Acești nativi trebuie să aibă grijă să-și mențină echilibrul hormonal și să-și acorde suficient timp pentru relaxare și refacere. De asemenea, pot avea tendința de a avea probleme cu rinichii și vezica urinară din cauza eforturilor lor de a păstra echilibrul între fluiditate și reținere.

Scorpion

Puternici și pasionali, Scorpioniii pot avea o predispoziție la probleme cu sistemul reproducător și organele genitale.

Ei pot fi susceptibili la tensiuni musculare și dureri articulare din cauza intensității lor emoționale și a tendinței de a-și ține tensiunea în corp.

Săgetător

Săgetătorul e viguros și energic, are o alură atletică și un psihic robust. Este, însă, un gurmand care iubește mâncărurile grele și băutură bună, iar, cu vârstă, e predispus la îngrășare

Semnul patronează ficatul, iar suprasolicitarea acestuia poate duce la boli hepatobiliare și la o proastă prelucrare a grăsimilor. De aici, creșterea colesterolului, cu risc de arterioscleroza, accidente vasculare, hipertensiune, infarct.

Întrucât Săgetătorul nu metabolizează prea bine nici zaharurile, nici acidul uric, poate suferi de pancreatită, diabet sau guță. Bazinul, soldul și femurul sunt cele mai expuse în caz de traumatisme (fracturi) și alte boli (artroze, sciatică). Ei au probleme cu pielea (iritații și erupții), cu unghiile sau părul (bărbații chelesc devreme).

Capricorn

Ambiția și responsabilitate aduce în viața Capricornilor presiune permanentă. Aceasta poate duce la probleme cu sistemul osos și la suprasolicitarea articulațiilor. Ei trebuie să fie atenți la starea lor generală de sănătate și să evite să-și încarce excesiv corpul. De asemenea, pot avea tendința de a-și reține emoțiile, ceea ce poate

Vărsător

Inovatori și independenți, Vărstătorii au tendința de a ignora semnalele de alarmă ale corpului lor. Această atitudine nonconformistă poate duce la neglijarea sănătății lor personale și la o predilecție pentru comportamente riscante.

Trebuie să fie conștienți de necesitatea unui echilibru între libertate și responsabilitate și să acorde atenție sistemului circulator și gleznelor, scrie site-ul fax.ro. 

Pești

Deși au o vitalitate scăzută, Peștii își dramuiesc bine resursele, astfel că îi întâlnim frecvent printre longevivi.

Guvernează laba piciorului (platfus, monturi și alte deformări, unghii încarnate, bătături, ciuperci etc.). Patronează și sistemul limfatic. Cum acesta din urmă joacă un rol important în sistemul imunitar, afectarea lui explică sensibilitatea Peștilor la boală, în general, și la infecțîi și contagiuni, în particular.

Ganglionii lor limfatici reacționează puternic la toxine, mărindu-se și întărindu-se, astfel că pot fi luați ușor drept tumori. De fapt, Peștii “produc” tot felul de excrescențe (negi, polipi etc.), inclusiv tumori, dar cel mai adesea acestea sunt benigne.

Sunt sensibili la frig și umezeală, sunt predispuși la tulburări endocrine și la retenție de lichide. Tendința de a evada din realitate îi înclină spre alcool, droguri sau barbiturice.

Sunt foarte receptivi la anestezie și au nevoie de doze de medicamente mai mici decât cele obișnuite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net