Ce impact au rețelele sociale asupra stimei de sine

Cui nu-i place să savureze o discuție interesantă cu o persoană cu care este pe aceeași lungime de undă? Să-și împărtășească reciproc trăirile, ce au mai descoperit, ce au mai învățat, ce le aduce bucurie sau, din contra, să se susțînă reciproc în momentele de cumpăna? Pentru că timpul petrecut împreună cu cei dragi ne umple de bucurie, de energie sau chiar ne reechilibrează, atunci când avem nevoie de susținere și conținere.

socializare 1536x864 jpg

Potrivit celui mai amplu studiu din istoria omenirii – realizat la Harvard Study of Human Development – care se desfăşoară din anul 1933 şi până în prezent, principalul factor care determina calitatea vieţii este reprezentat de calitatea relaţiilor.

Pentru a menţine o calitate ridicată a vieţii avem nevoie să cultivăm în mod armonios și optim relaţiile cu cei dragi nouă şi, de asemenea, să avem grijă de sănătatea noastră fizică şi psihică.

Deloc suprinzător – având în vedere că una dintre cele 3 nevoie de baza ale unui om este nevoia de conectare – de a fi văzut, valorizat, respectat, unic; nevoia de a ne simți bine în pielea noastră și conectați, aparținând unui grup. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0383789258 jpg
image
image
image
image
image
image
fete plaja pixabay jpg
fructe si legume 1 jpg
Femeia care a stat 40 de ani langa Arsenie Boca  Povestea cutremuratoare a acesteia  Duhovnicul nu a lasat o sa se omoare 1 jpg
media 147912327094867400 jpg
simfonia apei sursa PMB 768x382 jpg
flori jpeg
cirese pixabay jpg
Janiel Verainer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net