Ce trebuie s─â face┼úi pentru a trece mai u┼čor peste ne├«n┼úelegerile din rela┼úie

29 ianuarie 2021
simeon stalpnicul png
Puterea de a ierta este cea care vă ajută să treceţi peste neînţelegeri, care fie sunt mici, fie sunt adevărate încercări ale vieţiifoto: 123RF

Unul dintre principalele motive pentru care un cuplu dureaz─â este acela c─â partenerii se respect─â ┼či au ├«ncredere unul ├«n cel─âlalt, indiferent de ceea ce le ofer─â via┼úa.

Respectul impune încredere, iar încrederea impune respect. Nu poţi gândi urât despre partener dacă îl respecţi, nu îl poţi bănui că te minte dacă ajungi să ai încredere în el.

Mai mult dec├ót at├ót, puterea de a ierta este cea care v─â ajut─â s─â trece┼úi peste ne├«n┼úelegerile din rela┼úie, care fie sunt mici, fie sunt adev─ârate ├«ncerc─âri ale vie┼úii. ├Äns─â, puterea de a ierta are limitele ei, impuse de fiecare dintre noi ├«n parte. Ceea ce pentru tine pare destul, pentru o alt─â femeie poate p─ârea doar ├«nc─â o prob─â peste care trebuie s─â treac─â ┼či ├«nc─â o gre┼čeal─â pe care trebuie s─â o ierte. Cu toate acestea ┼či iertarea are limitele ei.

cub pepe png
fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
razvan si irina fodor
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg
regina elisabeta
salvamari 0 jpeg
Experţi în armamentul nuclear: Putin recurge la ameninţarea nucleară pentru a evita intervenţia directă a NATO în Ucraina jpeg