Ce trebuie să înţeleagă o femeie despre sexualitate până la vârsta de 30 de ani

Ultima actualizare:

    Nimeni nu deţine secretul unei vieţi sexuale perfecte, dar cu siguranţă există etape pe care o femeie trebuie să le parcurgă foto:123RF
Nimeni nu deţine secretul unei vieţi sexuale perfecte, dar cu siguranţă există etape pe care o femeie trebuie să le parcurgă foto:123RF

Nimeni nu deţine secretul unei vieţi sexuale perfecte, dar cu siguranţă există etape pe care o femeie trebuie să le parcurgă şi, mai ales, lucruri pe care trebuie să le înţeleagă despre propria sexualitate pentru a se bucura pe deplin de activitatea intimă.

În articolul de mai jos, aflaţi ce trebuie să ştie o femeie despre sexualitate până la vârsta de 30 de ani.

Nu trebuie să îţi fie ruşine de felul în care te exteriorizezi în pat

Nu trebuie să te cenzurezi atunci când faci dragoste, nu trebuie să îţi fie jenă să îţi descătuşezi emoţiile care te încearcă în astfel de momente intense.

Nu doar bărbatul trebuie să fie cel care iniţiază actul sexual

Este foarte plăcut pentru o femeie când bărbatul încearcă să o cucerească prin tot felul de mijloace pentru a o aduce în pat. Dar la fel de excitant se poate dovedi, măcar din când în când, ca femeia să fie cea care se transformă din vânat în vânător.

Nu îţi pierde vremea lângă bărbaţii care nu dau importanţă preludiului

Este un lucru bine ştiut că preludiul este mult mai important pentru femei decât pentru bărbaţi. Acesta are rolul de a mări apetitul sexual şi de a induce dispoziţia necesară pentru un act sexual reuşit. Un bărbat care nu înţelege că femeia de lângă el are nevoie de stimulare înainte de a trece la sex cu penetrare, probabil că urmăreşte numai propria plăcere şi asta spune multe despre el.

Nu trebuie să mimezi orgasmul

Nu este nimic grav dacă o femeie mimează din când în când orgasmul din plictiseală sau din dorinţa de a termina mai repede partida de sex. Însă o dată ce vei face o obișnuință din a mima orgasmul nu te vei mai putea opri atât de ușor. Iar un astfel de comportament va duce în timp la apariția unor frustrări și la o viață sexuală nesatisfăcătoare. În intimitate, femeia trebuie să fie naturală și lipsită de prejudecăți.

Masturbarea nu este un „sport“ pentru bărbaţi, ci şi pentru femei

Mult timp masturbarea a fost considerată un subiect tabu și destul de rușinos. Cu toate acestea, fiecare femeie e liberă să se autocunoască, să atingă noi limite și să încerce tot ce își dorește, atâta timp cât acest lucru o satisface din punct de vedere sexual. Este bine de știut că prin această metodă multe dintre femei ajung să înveţe cum să aibă orgasm. Reprezentantele sexului frumos care pot ajunge la orgasm prin masturbare au foarte mari şanse să se bucure de el şi cu partenerii de viaţă şi împreună să aibă o viaţă sexuală satisfăcătoare.

O relaţie fără sex nu are cum să dureze

Sexul este o parte importantă din ceea ce defineşte o relaţie de cuplu. Chiar dacă avem impresia că noi am putea să fim excepţia de la regulă, o relaţie sau o căsătorie în care nu mai avem parte de sex nu are cum să fie fericită sau să reziste în timp. Mai devreme sau mai târziu va fi nevoie să găsiţi o soluţie sau rezolvarea va veni de la sine, dar va fi mult mai dureroasă.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net