Ce trebuie să ştie femeile în materie de sex. 8 lucruri importante

image
Cu cât faci sex mai des, cu atât vei dori să faci mai mult sexfoto: 123RF

Mai sunt lucruri pe care femeile încă nu le ştiu despre sex şi nu pentru că nu ar fi interesaţe, ci pentru că există o reticenţă în abordarea unor astfel de subiecte. În articolul de ma jos, găsiţi o listă cu lucruri pe care reprezentantele sexului frumos ar trebui să le cunoască despre sex, astfel încât să facă faţă mai uşor problemelor care pot să apară în viaţa intimă.

1. Entuziasmul şi dorinţa de a încerca mereu ceva nou în materie de sex, măcar o singură dată, este unul dintre factorii care fac o femeie să fie sexy.

2. Şansa să ajungeţi la orgasm în acelaşi timp este aproape inexistentă. Aşa că nu mai încerca să te prefaci doar pentru că aşa ai văzut că se face în filme.

3. Vei avea parte de o viaţă sexuală împlinită, dacă vei avea un partener cu un libido similar cu al tău. Nepotrivirea libidourilor reprezintă unul dintre cele mai întâlnite motive care stă la baza neînţelegerilor în cuplu.

4. Cu cât vei putea să ajungi la orgasm în mai multe moduri, cu atât vei avea parte de mai multe orgasme. Asta înseamnă să experimentezi şi alte moduri în care ai putea să atingi climaxul, pentru a descoperi şi alte posibilităţi.

5. Dacă tu nu iniţiezi niciodată sexul, atunci este normal ca partenerul să simtă că faci sex doar ca să-i faci lui pe plac. Pe de altă parte, o femeie care iniţiază sexul se simte mai puternică, iar puterea este un afrodiziac incredibil.

6. Cu cât faci sex mai des, cu atât vei dori să faci mai mult sex. Dacă te opreşti, vei uita cât de bine te simţi atunci când faci sex. Asta nu înseamnă că este rău dacă faci, din când în când, o mică pauză de la sex, dar cu condiţia să nu devină un lucru permanent.

7. Bărbatul nu poate să-ţi citească gândurile, aşa că trebuie să-i spui ceea ce simţi şi ce îţi doreşti de la el tocmai pentru ca el să te poată mulţumi din punct de vedere sexual.

8. Vibratorul este instrumentul care te ajută în cel mai simplu şi eficient mod să obţii stimularea clitoridiană perfectă, adică exact modalitatea prin care ajung la orgasm cele mai multe femei.

4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
Catalin Botezatu png
front brad pitt gettyimages copy jpeg
olivia newton john jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
anca serea fiica jpg
3 alina ceusan 2 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 profimedia 0335766210 jpeg
paianjen jpg jpeg
calendar ortodox 2021 09 august sfantul apostol matia png
lucian bode untold boc 640x400 jpg
iphone 14 png
grecia