Ce trebuie să ştii înainte de o partidă de sex în trei?

image
Ce trebuie să ştii înainte de o partidă de sex în trei? Că toţi cei implicaţi sunt de acord şi pregăţiţi pentru această experienţăFoto: Click!

Sexul în trei este o picanterie sexulă care nu poate fi pusă în practică de oricine. Ce trebuie să ştii înainte de o partidă de sex în trei? Această experienţă va fi plăcută pentru toate părţile implicate şi nu va crea disconfort.

Această aventură erotică, sexul în trei a fost mult timp considerată subiect tabu. Iar astăzi, chiar dacă nu toată lumea o practică, majoritatea au auzit de ea şi o acceptă cel puţin la nivel de fantezie. Iată mai jos ce trebuie să ştii înainte de o partidă de sex în trei.

Ce trebuie să ştii înainte de o partidă de sex în trei: 1. Este excitant şi poate revigora relaţia de cuplu

E posibil ca nu toată lumea să ştie ce să facă înaintea unei partide de sex în trei. Însă cei care au curaj să pună în practică această experienţă spun că e cât se poate de incitant să mai aduci în intimitatea cuplului o a treia persoană şi să faci sex. Ce trebuie să ştii înainte de o partidă de sex în trei? Acest lucru poate revigora relaţia de cuplu şi reaprinde dorinţa de a mai face sex, mai ales dacă viaţa sexuală devenise plictisitoare după câţiva ani de relaţie.

Ce trebuie să ştii înainte de o partidă de sex în trei:  2. Îi poate face pe parteneri geloşi

Acest sentiment de nesiguranţă se instalează deseori în cuplurile stabile, care încearcă sexul în trei. Când sunteţi siguri că vreţi să aveţi şi o experienţă de acest gen, trebuie să stabiliţi înainte câteva reguli. Ce e dispus fiecare să accepte şi ce nu, iar dacă nu găsiţi raspunsul la orice dubiu care vă încearcă, e mai bine să nu mergeţi mai departe într-o asemenea experienţă. Ce trebuie să ştii înainte de o partidă de sex în trei? Că sunteţi pregătiţi din toate punctele de vedere pentru o astfel de aventură.

Ce trebuie să ştii înainte de o  partidă de sex în trei: 3. Rişti să strici relaţia în care eşti

Există posibilitatea ca în momentul în care îi propui partenerei de viaţă că vrei să faci sex în trei, ea să creadă că acest lucru este doar un pretext ca tu să faci sex cu o altă femeie, fiind plictisit de ea. Dacă nu clarificaţi exact toate aspectele sexului în trei, acest lucru poate lăsa tristeţe şi dezamăgire în relaţia de cuplu. Ce trebuie să ştii înainte de o partidă de sex în trei? Nu toată lumea are păreri pozitive despre o asemenea experienţă.

Ce trebuie să ştii înainte de o partidă de sex în trei: 4. Sunteţi de acord cu o asemenea experienţă

Această experienţă este binevenită, dacă ambii parteneri îşi doresc şi sunt pregătiţi să susţină o astfel de experienţă. Ce trebuie să ştii înainte de o partidă de sex în trei? Că această aventură sexuală nu vă va afecta în nici un fel relaţia de cuplu.

Ce trebuie să ştii înainte de o partidă de sex în trei: 5. Protecţia este foarte importantă

Folosirea prezervativului este obligatorie când aduceţi o persoană nouă în relaţia de cuplu şi trebuie schimbat după fiecare schimbare a partenerei pentru a proteja sănătatea tuturor celor implicaţi. Ce trebuie să ştii înainte de o partidă de sex în trei? Riscul de a contacta o boală cu transmitere sexuală este mare şi din acest motiv protecţia este foarte importantă când acceptaţi să faceţi sex în trei.

cub florin zamfirescu png
BeFunky collage (18) jpg
mugur mihaescu jpg
grig chiroiu, cristina deleanu, eugen cristea jpg
marilyn monroe
cub iosif rotaru png
cub bromania png
Declic Ministrul Mediului
pistolul cu bile bacau jpeg
Virgil Popescu FOTO gov.ro
image
image
image
image
Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu
BeFunky collage (18) jpg
Declic Ministrul Mediului
ajutor incalzire bani calorifer jpeg
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg