Cea mai simplă cale prin care poţi face un bărbat să aibă sentimente pentru tine

7 februarie 2019
article img
Dacă are calităţile pe care tu le cauţi în dormitor, atunci nu te opri din laude la adresa luifoto: 123RF

Cea mai simplă şi eficientă cale prin care poţi face un reprezentant al sexului puternic să aibă sentimente pentru tine este să îl complimentezi. Însă, pentru a-i gâdila orgoliul cu ajutorul cuvintelor trebuie să îi cunoşti cât de cât trăsăturile şi temperamentul. Iată ce complimente poţi să îi faci unui bărbat pentru a se îndrăgosti de tine şi a te ţine minte mereu.

Laudă-i performanţele sexuale

Un bărbat bun la pat nu se laudă niciodată cu performanţele lui sexuale, dar nu i-ar displăcea să i le lauzi tu. Dacă are calităţile pe care tu le cauţi în dormitor, atunci nu te opri din aprecieri la adresa lui. Pe măsură ce îl complimentezi, va deveni şi mai creativ.

Complimentează-i simţul umorului

În momentul în care te face să râzi, înseamnă că este un bărbat în preajma căruia îţi place să stai. Nu ezita, să îi spui şi lui asta. Cu siguranţă nu va rămâne indiferent.

Apreciază-I pentru modul în care gândeşte

Ai toate motivele să îl lauzi dacă este un bărbat matur, care gândeşte situaţiile dificile şi ia soluţiile cele mai bune.

Laudă-i felul în care se îmbracă

Gusturile nu se discută, dar se pot cizela! Nu ezita să îi spui cât de frumos s-a imbrăcat atunci când ajunge la întâlnire.

Spune-i că eşti o norocoasă că este iubitul tău

O replică prin care îi gâdili orgoliul cu adevărat. Iar dacă o altă femeie se uită după el, arată-i şi lui asta. Îl vei face să se simtă excelent.

Apreciază-i buna creştere

În ziua de astăzi, ce bărbat îi mai deschide portiera maşinii iubitei sale? Apreciază micile gesturi de cavalerism.