Imagini spectaculoase cu bradul de Crăciun Rockefeller din New york. Andrea Bocelli și copiii săi au cântat la deschidere

Click! îți arată care este unul dintre cele mai admirate locuri în timpul sărbătorilor de iarnă. Cel mai frumos brad de Crăciun a fost aprins, iar evenimentul a fost celebrat alături de nume grele din showbiz. Printre invitați s-a numărat și faimosul Andrea Bocelli.

Bradul de Crăciun din New york. Foto: captură Twitter
Bradul de Crăciun din New york. Foto: captură Twitter

Celebrul brad de Crăciun din Rockefeller Center, New York a fost aprins. Odată cu acest eveniment s-a dat startul sezonului festiv de Crăciun în „orașul care nu doarme niciodată”, cum este poreclită metropola americană.

Ceremonia de aprindere a faimosului brad din „Big Apple” are loc de mai bine de 80 de ani și este transmisă la TV.  În cadrul evenimentului din 2022 au cântat artiști foarte consacrați.

Bradul de Crăciun din New York a avut parte de o ceremonie spectaculoasă

Bineînțeles că toate privirile au fost atrase de spectacolul de lumini de pe ramurile bradului norvegian, înalt de peste 25 de metri.

Acesta cântărește aproximativ 14 tone și a a călătorit aproximativ 320 de kilometri din oraşul Queensbury, în nordul statului New York.

După cum menționam, lansarea bradului de Crăciun a fost făcută printr-un spectacol superb. Cei prezenți în New York, dar și telespectatorii i-au putut admira pe Alicia Keys, Gwen Stefani sau Andrea Bocelli. Cunoscutul cântăreț italian a fost însoțit pe scenă de copiii săi, Matteo și Virginia. 

Bradul din New York e împodobit cu 50.000 de lumini led

Bradul vechi de aproape 100 de ani este împodobit cu 50.000 de lumini LED multicolore şi are în vârf o stea Swarovski folosită din 2018, care cântăreşte 408,23 kg şi are 70 de vârfuri acoperite cu 3 milioane de cristale, scrie Antena 3.

Situat lângă patinoarul de gheaţă al complexului comercial, bradul va fi iluminat în fiecare zi după apusul soarelui până la miezul nopţii.

Autoritățile au anunţat că vor închide traficul rutier în vecinătate în intervalul orar în care bradul este iluminat, potrivit rockefellercenter.com.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

barbat suparat jpg
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
cub cornel Ilie png
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub Otniela png
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
cub lidia buble png
facebook messenger jpeg
image
image
image
image
image
image
Fratii Tate escortati de politisti la iesirea din sediul DIICOT 26 ianuarie FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
facebook messenger jpeg
gun 4560173 960 720 jpg