Cel mai mare mister din lume. Are voie Papa să consume alcool? Răspunsul te va surprinde!

Papalitatea reprezintă cel mai înalt grad pe care preoții catolici îl pot primi, iar alegerea făcută este pe viață. Papa Francisc (86 de ani) este una dintre cele mai importante personalității ale lumii, iar în jurul acestui au apărut diverse curiozități. Una dintre cele mai răspândite este: are, sau nu voie Papa Francisc să consume alcool? Descoperă în rândurile de mai jos răspunsul la cea mai des întâlnită întrebare.

Papei nu îi este interzis să consume alcool / foto: Arhivă Click!
Papei nu îi este interzis să consume alcool / foto: Arhivă Click!

Papa Francisc a devenit extrem de apropiat de semenii săi și iubit atât de cei mici, cât și de către cei mari, încă din momentul în care a preluat Sfântul Scaun. Poziția sa socială îi permite accesul către cele mai multe și bune servicii, de aici și curiozitatea legată de consumul de alcool. Deși nimeni nu și-ar imagina că Papa consumă alcool, răspunsul te poate surprinde.

Papa Francisc are permisiunea de a consuma alcool?

Ei bine, conform religiei catolice, regulile nu interzic consumul de alcool, însă cumpătarea joacă un rol esențial. Astfel, este recomandat să fii cumpătat atunci când vine vorba de excesele la alcool, medicamente sau tutun.

Așadar, Papa Francisc are permisiunea de a consuma alcool, deși sunt șanse reduse să facă asta. De asemenea, atunci când vine vorba de alimentație, Șeful Bisericii Catolice are o dietă destul de sănătoasă, fiindu-i recomandat să consume mai puține paste, motivele fiind vârsta înaintea, greutatea și durerile de spate.

Curiozități pe care nu le știai despre Papa Francisc

Suveranul Pontif și-a pierdut în copilărie un rinichi, din cauza unei infecții respiratorii pe care a suferit-o.

Papa Francisc a studiat chimia la Universitatea din Buenos Aires. Acesta are predat literatură și filosofie în liceele din Argentina și are licență în filosofie. La vârsta de 32 de ani, a luat decizia de a se îndrepta către calea preoției.

Deși pare greu de crezut, Papa Francisc a lucrat ca și bodyguard într-un club din Buenos Aires, totul pentru a-și putea plăti studiile la școala ecleziastică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net