Cele mai frumoase mesaje și felicitări de 1 Martie, Mărțișor

Prima zi a primăverii se apropie cu pași repezi. Pregătește-te din timp pentru Mărțișor, nu lăsa să treacă această zi specială fără măcar să le trimiți mesaje deosebite persoanelor dragi din viața ta. Ele au nevoie să se simtă iubite și importante, poate că în această zi mai mult decât oricând, și cum să le dovedești asta dacă nu cu ajutorul unor cuvinte care să le ajungă la suflet. Iată care sunt cele mai frumoase mesaje și felicitări de 1 Martie, Mărțișor. Inspiră-te din urările noastre și impresionează-i pe cei dragi.

Cele mai frumoase mesaje și felicitări de 1 Martie
Cele mai frumoase mesaje și felicitări de 1 Martie

Mesaje de 1 martie pentru mama

Dragă mamă, îți doresc ca primăvara să îţi aducă un mărţişor de sănatate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un nor de iubire şi un soare strălucitor la fel ca sufletul tău.

Fie ca acest mărțișor să îți aducă liniștea și fericirea de care avem nevoie toti și ca iubirea să îți îmbrățișeze sufletul. Pentru că tu, mamă, meriți aceste lucruri din plin.

Firul alb e sănătate, cel roșu, posperitate. Amândouă, împreună, formează o cunună de succes și voie bună. Îți doresc, mamă, un 1 Martie fericit si o primăvară care să îți înflorească întregul an.

Un buchet de gânduri bune, un amalgam de sentimente frumoase și o grămadă de îmbrățișări… special pentru tine! La mulți ani de 1 Martie, mamă!

Felicitari de 1 martie pentru bunica

Bunica mea dragă, în prag de primăvară, îți doresc ca Mărţişorul să alunge toate zilele rele şi să-ţi umple sufletul de bucurie şi speranţă.

Primăvara aceasta să fie ca zâmbetul, bunătatea şi optimismul tău! O primăvară fericită, bunica mea.

Fie ca Mărţişorul să-ţi aducă primăvara caldă și senină în suflet! La mulţi ani, dragă bunică!

Dragă bunică, luna Martie să vină cu soare, fericire, zâmbete şi bucurie în sufletul tău!

Primeşte primăvara în suflet… bucură-te de toți cei dragi și vei simți că viața este minunată! La mulți ani de 1 Martie, bunica mea cea scumpă!

Urări de 1 martie pentru învățătoare și educatoare

Doamnă învățătoare, în această zi de primăvară, când toate florile zâmbesc pentru dumneavostră, primiți în dar acest mărțișor, alături de urările mele de bine!

Parfumul florilor de primăvară, roua dimineților calde, adierea zefirului din cel mai frumos anotimp, toate acestea să-și găsească locul în sufletul dumneavostră. La multi ani de 1 Martie, doamnă educatoare!

Doamnă educatoare, primăvara să vă aducă un mărțișor de sănătate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un nor de iubire și un soare strălucitor asemenea sufletului dumneavostră.

Bucurați-vă de soare, bucurați-vă de ghiocei, bucurați-vă de frumoasele zile ale primăverii și primiți cu drag mărțișorul în sufletele voastre! La multi ani de 1 Martie, doamnă educatoare!

Un buchet de ghiocei și o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile! O primăvară fericită, doamnă învățătoare!

Puritatea și candoarea acestei primaveri să vă inspire simfonia bucuriei și fericirii! O primăvară fericită, doamnă educatoare!

Doamna educatoare, vă doresc o primăvară plină de fericire, dragoste și binecuvântări!

Mesaje de 1 martie pentru soție

Draga mea soție, natura a împletit din flori și din raze de soare mărțișorul fericirii, pentru ca eu să ți-l pot oferi azi împreună cu toată dragostea mea.

1 Martie reprezintă începutul primăverii, anotimpul iubirii. Să te bucuri de viață pășind prin raze, culegând ghiocei și împărțind zâmbete. La mulți ani, soția mea iubită!

Iubita mea soție, primește primăvara în viață și în suflet… deschide-ti aripile și încearcă să zbori… închide ochii și încearcă să visezi… nu-i așa că e minunat?

Dacă dragostea este dorința de a da ceea ce este al tău altcuiva și de a simți fericirea acestuia ca și cum ar fi a ta, atunci cu siguranță că te iubesc. La mulți ani, scumpa mea soție!

Aș vrea ca acest mărțișor să devină un simbol al renașterii speranței în sufletele noastre și a bucuriei de a trăi aceste clipe fericite de martie.

Scumpa mea soție, Te privesc, Te respir, Înfloresc, Te iubesc! Tu ești primăvara mea!

Meme-uri pentru Facebook și Instagram de 1 Martie

De pe Facebook si Instragram nu puteau să lipsească meme-urile dedicate zilei de 1 martie. Unele-s emoționante, altele amuzante. Tu le știi pe cele mai faine dintre ele?

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net