Combinația cu care nu vei da greș: Fusta mini cu sandale

Fusta mini este un clasic în lumea modei încă din anii ’60. Atunci, designerul Mary Quant a început să creeze articole vestimentare care contestau normele tradiționale ale modei și printre acestea s-a numărat și fusta mini, o fustă foarte scurtă care a devenit rapid un simbol pentru eliberarea feminină și revoluția culturală din acea perioadă.

image

Deși a primit critici din partea unor sectoare mai conservatoare, astăzi este un element de bază pe care îl vom vedea peste tot în acest sezon.

Nu lăsa designul lor seducător să te intimideze, fustele mini sunt pentru toată lumea! Acestea nu sunt exclusiviste pentru garderoba femeilor îndrăznețe, sunt de fapt pentru cele care au curajul să-și îmbrățișeze propria încredere și stilul feminin. Și nu există moment mai potrivit decât primăvara pentru a le purta de dimineață până seara, toată săptămâna, mai ales cu sandale care adaugă o notă proaspătă și chiar sofisticată piesei-vedetă. De la încălțăminte cu talpă plată la piese clasice cu bretele cu toc înalt, tu decizi cât de casual sau glamour vrei să arăți. Citește mai multe pe canal33.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
sare epsom jpg
trandafiri pixabay jpg
Facerea Adam Capela Sixtina Michelangelo jpg
balonare jpg
bancomat pexels jpg
Poluare FOTO Shutterstock jpg
Mihai viteazul si doamna velica
aeroport pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net