Comunicarea eficientă, secretul relaţiilor la distanţă

image
Relaţia la distanţă poate fi dificilă, dar are şi părţile ei bunefoto: 123RF

Relaţia la distanţă poate fi dificilă, dar are şi părţile ei bune. Pentru a păstra dragostea vie, partenerii implicaţi într-o astfel de relaţie au nevoie să comunice eficient pentru a compensa lipsurile provocate de distanţă.

Încercaţi să comunicaţi regulat şi creativ

Spuneţi-vă reciproc bună dimineaţa şi noapte bună în fiecare zi, aceasta este o necesitate. Mai întâi, încearcă să aduci la cunoştinţă partenerului viaţa şi evenimentele pe care le trăieşti, trimite-i din când în când imagini şi clipuri, prin acestea vei face cealaltă persoană să se simtă iubită şi să se simtă bine.

Evită comunicarea excesivă

Nu trebuie să fii prea insistentă şi posesivă, să îţi sun iubitul din oră în oră, să îl bombardezi cu mesaje şi să crezi că vei compensa astfel distanţa. Multe cupluri se comportă aşa, însă îşi fac mai mult rău decât bine. Chiar dacă vă aflaţi departe unul de celălalt, comunicarea excesivă nu e tocmai o idee bună.

Comunicarea este extrem de importantă, la fel şi timpul petrecut împreună, însă o atitudine disperată poate înrăutăţii foarte mult situaţia. Nu e vorba de a-l ţine sub observaţie pe celălalt, ci despre tachinarea la momentele potrivite. Dacă vreţi să trăiţi împreună, mai întâi trebuie să învăţaţi să trăiţi separat şi să comunicaţi eficient. Priveşte totul ca pe un test al iubirii şi tratează distanţa ca pe o experienţă care vă ajută să fiţi mai puternici împreună.

Prodanca a venit în verde la parastas
Screenshot (539) png
cub muzica populara braconier png
image png
Charlene de Monaco
Provocarea de pe TikTok. Sursa foto: Unsplash
image png
sylvester stalline si sotia
Proteste in Bosnia FOTO Profimedia jpg
gheorghe catana foto politia arges jpg
image
image
image
image
Ales Bialiatski jpg
Masacru la o creșă din Thailanda png
Cherri Lee jpg
FotoJet jpg
Charlene de Monaco
Luna