Cu siguranță nu știai! Care e, de fapt, semnificația visului în care ești călcat de mașină. Mare atenție!

Ultima actualizare:

Visele fac parte din viața noastră. Totuși, ce se întâmplă atunci când avem un coșmar și tindem să îl considerăm drept o predicție, un rău care ni s-ar putea întâmpla? Ei bine, Carl Jung, adeptul lui Freud, era de părere că visele necesită o abdordare diferită. 

Individ care trăiește sentimentul de frică. Sursă foto: Pexels
Individ care trăiește sentimentul de frică. Sursă foto: Pexels

De asemenea, el considera că visele semnifică nevoia noastră de a descoperi un echilibru în viață, și sunt expresii ale inconștientului colectiv, care pot conduce la anticiparea unor evenimente ce se pot desfășura în viitorul apropiat. Desigur, interpretarea visului în care ești călcat de mașină are mai multe conotații atât negative, cât și pozitive, despre care vom aminti în cele ce urmează.

Semnficațiile visului în care apare o mașină

 Potrivit experților în interpretarea viselor, visul în care ești călcat de mașină are o conotație negativă, întrucât transmite un avertisment în legătură cu propria ta viață.

Dacă visezi că mașina în care te afli își pierde controlul, înseamnă că există anumite probleme care provoacă nervozitate și neplăceri celor din jurul tău.

Dacă în visul tău apare o mașină care se strică, este un avertisment clar că ceva din mediul tău nu îți este favorabil. De asemenea, ar trebui să iei în considerare dorința de a-ți schimba locuința.

Semnificații pozitive ale viselor în care apare o mașină

Mașină aflată în mers. Sursă foto: Pexels
Mașină aflată în mers. Sursă foto: Pexels

Dacă ai visat că mașina ta este distrusă, nu trebuie să-ți faci griji. Dimpotrivă, este un semn de bun augur, întrucât o întâmplare din viață te va conduce pe drumul cel bun și vei găsi soluțiile problemelor care te macină.

Dacă tu ești șoferul mașinii și te visezi la volan, trebuie să știi că ai o mare capabilitate de a te descurca în viață și ești o fire ambițioasă, cu un spirit de lider mult dezvoltat.

O mașină care se rostogolește în apă transmite că traversezi un moment în viață cu o mare încărcătură emoțională pozitivă. De asemenea, semnifică și faptul că te afli într-o călătorie spirituală și vei reuși să te descoperi pe tine și pe cei din jur.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net