Cum alegi un aparat de aer conditionat

image

Aparatele de aer conditionat sunt la mare cautare in tara noastra deoarece avem parte de temperaturi din ce in ce mai mari de la un an la altul. Si piata aparatelor de aer conditionat este intr-o continua dezvoltare, producatorii incercand sa vina in ajutorul clientilor cu solutii optime si pe placul acestora.

Sunt numerosi factori care influenteaza decizia de cumparare atunci cand vine vorba de achizitionarea unui aparat de aer conditionat. Acesta a devenit in necesitate in orice birou si locuinta pe timpul verii. De aceea oricine doreste sa isi cumpere un astfel de aparat care imbunatateste calitatea aerului si temperatura din interior, tine cont de mai multe aspecte, dar cel mai important detaliu pe care il are in vedere este pretul.

Un aparat de aer conditionat bun poate sa coste putin mai mult peste media pietei, dar calitatea oferita si reducerea consumului de energie pot fi unii dintre factorii care fac diferenta si pe perioada lunga de timp sa aiba un randament mult mai bun raport cost-calitate.

Un aparat de aer conditionat bun poate sa coste putin mai mult peste media pietei, dar calitatea oferita si reducerea consumului de energie pot fi unii dintre factorii care fac diferenta si pe perioada lunga de timp sa aiba un randament mult mai bun raport cost-calitate.

Alege aer conditionat cu o capacitate adecvata spatiului unde e instalat

Capacitatea aparatului de aer conditionat este unul din cei mai importanti factori de care trebuie sa tii cont. Daca aparatul ales nu are o capacitate adaptata nevoilor tale in functie de spatiul in care este instalat, randamentul va fi foarte mic, iar consumul de energie va creste considerabil. Asadar, acest factor, influenteaza atat calitatea vietii cat si consumul de energie.

De exemplu, pentru un spatiu mic de pana la 25 mp, este recomandat sa utilizezi un aparat de aer conditionat 9.000 btu. Pentru incaperile de pana la 35 mp, un aparat de 12.000 btu poate face o treaba foarte buna, iar pentru spatiile de pana la 50 mp, este recomandat un aparat de aer conditionat de 18.000 btu. Pentru spatii de pana la 40-70 mp poti alege un aparat de aer conditionat de 24.000 btu.

Alege tehnologia inverter pentru randament maxim

Cele mai moderne aparate de aer conditionat sunt echipate cu o tehnologie moderna ce permite economisirea energiei electrice. Acest lucru este posibil datorit─â functiei de controlare a motorului si eliminarea functionarii atunci cand nu este nevoie. In acest fel, vei economisi energie suficienta cat sa ai un randament maxim, dar si sa ai camera mentinuta la o temperatura optima nevoilor tale.

Alege un aparat de aer conditionat eficient si pe timp de iarna

Pe timpul iernii sunt momente cand aparatul de aer conditionat poate fi un adjuvant benefic pentru mentinerea temperaturii la un nivel optim. In zilele geroase, un aparat de aer conditionat cu pompa bazata pe energie regenerabila poate face diferenta. Sunt modele pe care le poti folosi si cu functia de incalzire.

Acest tip de pompa de caldura foloseste o tehnologie de economisire a energiei care va face caldura in casa fara sa fie nevoie de generarea acesteia. Aparatul controleaza temperatura din incapere prin intermediul transferului de caldura. Eficienta este maxima si consumul de energie este redus datorita noilor functii ce permit functionarea aparatului de aer conditionat doar atunci cand temperatura din incapere este sub nivelul setat.

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
printul paul 1 jpeg
bani in portofel jpeg
inquam photo bucuresti  urmari  cod galben furtuna 92793 jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
pui de urs
trans bhutan cnn