Cum arată o zi perfectă de vară? Una în care fotoliul de masaj Masatto este în casa ta

Ultima actualizare:

Vara este timpul perfect pentru o escapadă la mare, chiar și dacă vorbim numai de un weekend. Preferăm să mergem la piscină, să ne petrecem timpul cu un cocktail în mână, să ne lăsăm răsfățați de soare, din plin. Dar în toată agitația acestor zile, chiar și când ne întoarcem din concediu suntem mai obosiți ca oricând. O zi perfectă de vară este și cea în care fotoliul de masaj este activat cel puțin o dată pe zi. Iar Masatto are rețeta perfectă pentru tine și pentru relaxarea ta!

Investește constant în starea ta de bine

Zilele de vară îți aduc aminte că ai făcut prea puțin sport, că nu ai rezistență deloc, că ai nopți nedormite trădate de cearcăne prea adânci, că stresul își face tot mai mult apariția în viața ta. Ai riduri și fire de păr alb și relaxarea pare tot mai departe de tine. Dacă până acum tot ce ai putut face a fost să îți distragi atenția de la factorii de stres, acum cu terapia masajelor poți chiar și să combați factorii de stres.

Masatto lansează această provocare pentru toată lumea. De a investi în propria stare de bine, de a recâștiga controlul stării de bine, de a cunoaște relaxarea profundă. Și asta este posibil datorită acestui brand și a produselor sale. Fotoliile de masaj au permis utilizatorilor să aibă acces oricând la terapii benefice, prin masaje complexe. Aceleași fotolii de masaj au devenit un motiv serios de a dori repetarea unei experiențe divine. Iar un astfel de context a făcut ca Masatto să fie tot mai adesea pe buzele tuturor.

Dacă nu ai încercat până acum, poți testa gratuit orice fotoliu Masatto. Iar pentru cei din capitală Casa Masatto întâmpină doritorii cu o experiență unică. Mai mult decât un showroom, un loc de vis unde domnește vibe-ul acela bun, un loc în care fotoliile de masaj ce sunt înșiruite în toată splendoarea lor permite testarea gratuită. Ori solicită testarea la domiciliu și ai 30 de zile să te gândești dacă vei dori să faci din acest gen de experiență una de termen lung.

Masajul, între necesitate și exaltare

Masajul este oricând recomandat. În perioada de convalescență, în caz de durere, când ești stresat. Masajul înseamnă un cumul de beneficii, atât resimțite imediat, cât și pe termen lung.

O echipă medicală și un grup de specialiști au gândit pentru programele de masare incluse în fotoliile Masatto o varietate de tehnici. În funcție de nevoie poate fi setat programul potrivit, cu focus pe circulația sanguină, pentru revitalizare și nu numai. Masajele ameliorează durerile, relaxează musculatura, previn oboseala cronică, energizează, induc relaxarea propice pentru ca orele de somn să fie cu adevărat odihnitoare. Și beneficiile nu se opresc doar la aceste mențiuni.

Dacă, prin comparație, te gândești că ai nevoie de un expert maseur, dacă ai în vedere programări la spa, îți mai rămâne însă partea de planificare o problemă. Ce înseamnă asta pentru mare parte dintre noi? Necesitatea de a planifica în detaliu o zi, timp pierdut în trafic, timp pierdut cu programarea în sine și cu eventuale decalări ale acesteia. Dar fotoliile de masaj Masatto vin și cu eficientizare a timpului totodată. Pentru că nu avem suficient timp liber, un masaj complet pentru tot corpul în doar 15 minute ar echivala nu cu unul, ci cu doi tehnicieni maseuri. Sau cu un fotoliu de masaj suplinești această nevoie.

Cum este posibil? Șina de tip SL ce ghidează mecanismul de masare să parcurgă o traiectorie pe corpul tău, de-a lungul coloanei, de sus de la zona cervicală și până mai jos de mijloc, până la coapse. Cu zeci de perne de aer ce se comprimă, cu încălzire, role de masaj, cu tehnici de masaj complexe și diverse și mecanisme ce pot masa 3D sau chiar 4D în cazul fotoliului Divina. Toate acestea lucrează simultan și pot fi controlate cu o simplă apăsare de buton sau rotire de buton în cazul Divina.

Masatto este mai mult decât un brand furnizor de fotolii de masaj, este aducerea aminte că ai nevoie de timp pentru tine. Și oarecum fără să mai faci vreun compromis, să te complici să găsești intervalul de timp când să mergi la spa, ai luxul de a-ți permite să te bucuri de experiența completă a masajului benefic la tine acasă. Curios să încerci?!

Contact:

contact@masatto.ro

București

Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net