Cum recunoşti momentul în care este timpul să renunţi şi să ieşi din relaţia în care eşti

image
Este esenţial să înveţi să recunoşti momentul în care este timpul să renunţi şi să ieşi din relaţia în care eştifoto: 123RF

Fiecare cuplu trece, la un moment dat, prin tot felul de situaţii dificile şi prin numeroase schimbări. Astfel, un om care s-a dovedit a fi cel mai bun pentru noi în trecut, s-ar putea să nu mai fie la fel de benefic pentru noi în prezent. Astfel, este esenţial să înveţi să recunoşti momentul în care este timpul să renunţi şi să ieşi din relaţia în care eşti.

În cazul în care începi să simţi că tu eşti cea care trage de relaţie şi că partenerul face lucrurile doar de gura ta sau la rugăminţile tale, cel mai probabil relaţia voastră nu mai merge în direcţia bună. Nu merită să dai orice pentru a menține o relație. Nu toate resursele sunt mijloace valide pentru a câștiga această luptă.

Merită să lupţi pentru a-ţi salva relaţia?

Atunci când vine vorba de salvarea unei relații, nu trebuie să fii singura care pune totul pe tavă. Păstrează-ți demnitatea, stima de sine și identitatea. În plus, nu are niciun rost să mai lupți dacă dragostea s-a epuizat. Poate este timpul să renunți la o relație care nu îți mai aduce nimic bun.

Totodată, este bine să te gândești dacă merită să îi mai acorzi o șansă unei persoane care te-a dezamăgit de prea multe ori. Niciun efort nu este prea mare pentru a salva relația dacă persoana de lângă tine chiar merită. Desigur, dragostea și respectul sunt alte două componente necesare pentru a fi motivat să lupți.

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
horoscop
Elon Musk cu robotul umanoid Optimus la Tesla AI Day 2022 CAPTURĂ Tesla YouTube (2) jpg
Incendiu la aeroportul de langa Sevastopol in Crimeea FOTO Zerkalo Nedeli jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg