Cum să alegeți muzica perfectă pentru nuntă

Ultima actualizare:

    foto: unsplash.com
foto: unsplash.com

Ați așteptat nunta visurilor cel puțin un an, iar acum se pare că visul este tot mai aproape să devină realitate! Sala o aveți deja închiriată de ceva vreme, rochia de mireasă și costumul sunt pe umerașe, urmează să trimiteți invitațiile cu data concretă, să mergeți la degustat meniul și să alegeți bunătățile pentru candy bar.​

Totuși, unul dintre cele mai importante aspecte ale nunților de pretutindeni este muzica. Vă doriți ca și peste ani invitații să povestească ce bine s-au distrat la nunta voastră și cât de mult au dansat. Esența oricărui eveniment este voia bună, atât a organizatorilor, cât și a oaspeților.Dacă acum căutați formatie pentru nunta in 2021, ați găsit-o: Vintage Orchestra sunt pregătiți să cânte și să vă țină în priză de la intrarea în sală și până ce pleacă ultimul invitat, sau chiar și voi!

​Formația de nuntă e mai mult decât îi spune numele

Desigur, când spuneți formație vă gândiți la muzicieni și la un solist care vor cânta în momentele cheie ale serii. Ce trebuie să știți însă despre Vintage Orchestra este că ei vor veni însoțiți și de un DJ care va completa repertoriul artiștilor atunci când lumea este așezată la masă pentru a gusta bunătățile preparate de local. Sau când se așteaptă intrarea în sală a invitaților și a mirilor. Și la sfârșit, când lumea deja începe să plece și să facă poze cu mirii.

De asemenea, sunetistul nu va lipsi de la nicio petrecere și va fi întotdeauna vigilent ca totul să se audă perfect și invitații să nu simtă niciun disconfort de-a lungul evenimentului. Dacă aveți nevoie, vă punem la dispoziție și un sistem de sonorizare adaptat locației - se știe că fiecare sală, terasă sau grădină de vară are particularităților sale, tocmai de aceea suntem pregătiți să răspundem chiar și celor mai exigente gusturi.


    Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Despre soliști

Am avut grija ca de-a lungul timpului să-i aducem alături de noi pe cei mai buni soliști de muzică populară sau ușoară. Concurenți la emisiunile de profil din țară și nu numai au ales să ni se alăture în misiunea de a-i face pe invitații voștri să se simtă bine de la începutul până la sfârșitul nunții.

  În funcție de pachetul ales și de bugetul alocat, puteți avea doi sau patru soliști la nuntă: unul sau doi de muzică populară și unul sau doi de coveruri românești și internaționale la alegere.Pentru că gusturile muzicale sunt diferite, iar noi ne dorim să le satisfacem pe toate, la prima întâlnire vom discuta și despre ce stiluri de muzică vă plac și ce melodii doriți să includem în playlist. Dacă deja aveți un solist preferat, avem grijă să ajungă la acesta informațiile transmise.Scopul nostru este ca fiecare invitat să plece de la nuntă doar cu amintiri frumoase și obosit de cât a dansat până la sfârșitul evenimentului.


    Foto: unsplash
Foto: unsplash

Servicii complementare

Așa cum spuneam, suntem mai mult decât o formație de nuntă alături de DJ. Ne dorim să vă oferim o experiență cât mai completă, tocmai de aceea, în toate pachetele pe care le avem disponibile am inclus și servicii adiacente, pentru a te scuti de drumuri și alte bătăi de cap.Printre acestea se numără:● sistem de sonorizare adaptat locației evenimentului, în așa fel încât fiecare persoană să audă impecabil muzica interpreților sau a DJului;● cafe-concert la începutul nunții, când atât invitații, cât și mirii sunt așteptați să intre în sală și să se așeze la mese; ● schelă de lumini;● program de virtuozități muzicale de-a lungul evenimentului;● fum la dansul mirilor și tort;● consultanță în ceea ce privește organizarea nunții.Venim în ajutorul vostru pentru a vă lua cât mai multe griji de pe cap, chiar dacă nu aveți alături un wedding planner care să facă asta. Noi vom lua parte dintre sarcinile acestuia și voi veți putea să vă ocupați de alte detalii importante.Scopul nostru este ca voi și invitații voștri să vă simțiți perfect și să aveți cele mai frumoase amintiri atât în gând, cât și imortalizate în poze, video-uri și storyuri!Haideți să ne cunoaștem și să povestim cum vă putem ajuta să aveți parte de nunta de vis anul acesta, după ce probabil ați fost nevoiți să o și amânați. Momentele minunate merită trăite la maximum! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net