Cum sabotează psihicul viaţa sexuală. Diferenţe majore între femei şi bărbaţi


    Atunci când viaţa ta sexuală este nesatisfăcătoare este important să analizezi problemele de ordin psihologic pe care le poţi aveafoto: 123RF
Atunci când viaţa ta sexuală este nesatisfăcătoare este important să analizezi problemele de ordin psihologic pe care le poţi aveafoto: 123RF

Atunci când viaţa ta sexuală este nesatisfăcătoare este important să analizezi problemele de ordin psihologic pe care le poţi avea. Relaţia ta cu tine, dar si cu iubitul tău îţi influenţează decisiv sexualitatea.

Experţii accentuează cât de important este să te simţi bine în pielea ta, bine în prezenţa partenerului tău, bine în posturi sexy, totul pentru a putea avea o viaţă sexuală satisfăcătoare. În ultima vreme remarci că îţi este mult mai greu să atingi orgasmul? Motivele de ordin psihic sunt numeroase: suspectezi că te înşală, a glumit pe seama kilogramelor tale în plus, nu vă mai potriviţi în pat şi ţi-e greu să îi mai intri în graţii. Ai remarcat cu siguranţă că stresul te îndepărtează de orgasm.

Nu acelaşi lucru îl putem spune despre bărbaţi. Eşti curioasă cum de iubitul tău propune să faceţi sex deşi i s-a tăiat din salariu sau e supărat pe tine? Bărbaţii văd sexul ca pe un scop în sine, în timp ce femeile vor să obţină de la sex apropiere emoţională de partener. O altă diferenţă este că domnii văd sexul ca pe o manieră de a obţine plăcere, în timp ce doamnele şi domnişoarele au nevoie de plăcere pentru a face sex. Aceste două diferenţe de optică îi avantajează pe bărbaţi care nu lasă psihicul să le saboteze viaţa sexuală. 

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
cub monica anghel png
andreea antonescu jpg
cub miki k pital png
11 septembrie
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg