Cuplu de români, traumatizat de vacanța din Turcia. Ireal ce au găsit la cazare, după ce au plătit 1.300 de euro pentru un sejur de 7 nopți. VIDEO

Ultima actualizare:

Ceea ce trebuie să fie un sejur de vis pentru doi soți din Prahova s-a transformat într-un adevărat coșmar. Cristian și soția sa, din comuna Brazi, au sperat să aibă o vacanță de neuitat în Turcia, însă experiența le-a lăsat un gust amar.

Turcia / foto: Arhiva Click!
Turcia / foto: Arhiva Click!

Bărbatul a povestit că a scos din buzunar suma de 1.300 de euro pentru un sejur în stațiunea Bodrum. S-au ales, în schimb, cu o cameră insalubră, în care colcăiau gândacii. 

Cristian: „Vă dați seama că ne-a fost greu”

Bărbatul a mărturisit că prin agenție au găsit cazarea respectivă, însă ajunși la fața locului, a început coșmarul pentru el și soția sa. Cu toate că au cerut să fie mutați din locul respectiv, Cristian și soția sa au fost nevoiți să plătească 300 de euro în plus. 

„Nu s-a pus problema de bani dacă am fi avut parte de ceea ce ne promisese agenția. Din păcate, odată ajunși la complexul Riva Bodrum a început visul urât. Camera insalubră, gândaci la tot pasul, vă dați seama că ne-a fost greu să ne mai atingem de ceva din bucătăria lor. Am stat în primele zile cu bagajele pregătite, fiindcă am cerut să fim mutați.

Ne-au mai cerut 300 de euro, ceea ce mi s-a părut incorect. Până la urmă, ca să nu plângem pentru o așa experiență urâtă, am decis să facem haz de necaz și să ne bucurăm de concediu în perioada luată 4-11 august”, a povestit acesta, pentru observatorulph.ro

Și-a dorit ca alți oameni să nu aibă parte de aceeași experiență 

Prahoveanul a mai mărturisit faptul că dorința sa de a nu mai fi păcăliți și alți turiști și dezamăgirea de care a avut parte l-au determinat să facă o plângere la ANPC. 

„Vreau ca și alți oameni să știe ce se întâmplă și să nu se lase amăgiți de niște promisiuni deșarte care, din păcate, nu sunt onorate de hotelieri care nu pun pe primul plan satisfacția clienților, așa cum ni s-a întâmplat nouă”, a continuat bărbatul, pentru sursa amintită. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
kate middleton rochie foto profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
vaccin jpg
Nicolae Ceaușescu (© „Fototeca online a comunismului românesc”)
sacalul criminal constanta jpg
trans vladeasa nou drum apuseni jpg
sala de sport
porumb afectat de seceta jpg
mancare sanatoasa pexels jpg
cos de cumparaturi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net