Cuvinte pe care să nu le spui unui bărbat în timpul sexului


    Cuvinte pe care să nu le spui unui bărbat în timpui sexului: Femeia trebuie să fie atentă nu doar la ce face, ci şi la cea ce spune în timpul actului sexualFoto: Click!
Cuvinte pe care să nu le spui unui bărbat în timpui sexului: Femeia trebuie să fie atentă nu doar la ce face, ci şi la cea ce spune în timpul actului sexualFoto: Click!

Sexul este o experienţă extrem de intimă şi din acest motiv trebuie tratată cu maximă seriozitate. De exemplu, femeia trebuie să fie atentă nu doar la ce face în pat, ci şi la ce spune. Sunt câteva cuvinte pe care să nu le spui unui bărbat în timpul sexului, deoarece sunt extrem de nepotrivite şi pot distruge momentul intim.

Ţi s-a întâmplat vreodată ca partenerul să se întrerupă brusc în timpul actului sexual şi să nu mai poată continua partida de amor? Ei bine, este posibil să fi făcut sau să fi spus ceva care să-i fi tăiat tot cheful. Iată care sunt câteva cuvinte pe care să nu le spui unui bărbat în timpul sexului niciodată.

Nu este recomandat ca femeile să critice abilităţile sexuale ale bărbaţilor, chiar dacă sunt nemulţumite. Acestea sunt cuvinte pe care să nu le spui unui bărbat în timpul sexului, deoarece nu fac altceva decât să-l înhibe. Ar fi ideal ca partenera să discute altfel cu partenerul de viaţă, să îi spună ce anume îşi doreşte, nu să pună accent pe greşelile lui.

Cuvinte pe care să nu le spui unui bărbat în timpul sexului: 2. „Mi-ar fi plăcut să nu ai burtă”

Bărbaţii, ca şi femeile, sunt foarte vulnerabili la orice aluzie negativă cu privire la trupul lor. Aşadar, şi criticile legate de aspectul fizic sunt cuvinte pe care să nu le spui niciodată unui bărbat în timpul sexului. Dacă o faci, e posibil să le afecteyi foarte serios încrederea în propria pesoană. Din acest motiv, femeia ar trebui să se abţină de la remarci de genul „Mi-ar fi plăcut să nu ai burtă”.

Cuvinte pe care să nu le spui unui bărbat în timpul sexului: 3. „Aş vrea să te grăbeşti”

Orice apropo legat de faptul că femeia este ocupată, că nu are timp suficient pentru sex, va tăia cheful bărbatului. Dacă se grăbeşte, ea ar trebui să-i spună partenerului de viaţă abia după ce se încheie partida de sex. Și acestea sunt cuvinte pe care să nu le spui unui bărbat în timpul sexului. Trebuie evitate pe cât posibil, dacă nu vreţi să aveţi probleme în intimitate.

Cuvinte pe care să nu le spui unui bărbat în timpul sexului: 4. „Fostul îmi făcea asta”

Nu este bine ca femeia să discute despre fostele experienţe sexuale, orice referire la fostul partener de viaţă intrând în categoria „cuvinte pe care să nu le spui unui bărbat în timpul sexului”. E greşit să crezi că toţi bărbaţii apreciază aceleaşi lucruri atunci când vine vorba despre sex. Fiecare bărbat are anumite poziţii sau mişcări preferate. În plus, discuţia despre foştii parteneri va stârni gelozia iubitului.

Cuvinte pe care să nu le spui unui bărbat în timpui sexului: 5. „Nu pot să am orgasm cu tine”

Orgasmul nu este neapărat dovada unui act sexual reuşit. „Nu pot să am orgasm cu tine”, asta este, cu siguranță, o declarație șocantă. Acestea sunt cuvinte pe care să nu le spui unui bărbat în timpul sexului. Partenerii nu trebuie să fie obsedaţi de acest lucru şi să discute în timpul sexului despre atingerea orgasmului. Neputinţa femeii de a ajunge la plăcerea maximă îl va stresa pe bărbat, care va simţi că este sub o mare presiune. Chiar dacă nu are mereu un orgasm, femeia se poate simţi foarte bine cu un bărbat.

Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (4) jpg
foto1 jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
alexandra dinub jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
image
image
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea