«De când m-am mutat aici, 19 maşini mi-au intrat în casă»

Ultima actualizare:

    2016. Un vitezoman i-a  distrus terasa, bucătăria  şi jumătate din sufragerie
2016. Un vitezoman i-a distrus terasa, bucătăria şi jumătate din sufragerie

Ghinion curat! Lui Ray Minter, din San Jose, îi sare inima din piept ori de câte ori aude scrâşnit de roţi sau claxoane. Iar când aude poc! bifează pe răboj: a 19-a maşină care îi dărâmă casa...

Când s-a mutat aici, în San Jose, lângă artera principală Interstate 680, Ray Minter nu ştia ce îl aşteaptă. Casa lui a devenit un adevărat magnet pentru şoferii vitezomani care pierdeau controlul bolidului şi aterizau între zidurile locuinţei lui.

“Vecinii mi-au botezat proprietatea «pistă de aterizare pentru demenţi» şi mă compătimesc pentru că nimeni nu vrea să o cumpere. De când m-am mutat în casa asta 19 maşini mi-au dărâmat pereţii. Noroc cu firmele de asigurări, că îmi renovez o dată la doi-trei ani întreaga locuinţă, pentru că altminteri ajungeam de mult să trăiesc sub cerul liber”, a declarat americanul pentru postul de televiziune Fox News.

Casa cu un singur nivel este construită din prefabricate şi are o fundaţie solidă din beton. Fundaţia a fost cea care i-a împiedicat pe şoferii neatenţi să ajungă în dormitorul unde se odihnea bătrânul de 79 de ani.

2015. Au avut loc şi tragedii,  un conducător autor pierzându-şi  viaţa în urma impactului
2015. Au avut loc şi tragedii, un conducător autor pierzându-şi viaţa în urma impactului

“I-am rugat pe cei din administraţia locală să construiască un zid de protecţie, dar nu a fost aprobat. Singurul lucru care mă protejează este un semn de circulaţie care avertizează că este o curbă dificilă. Atât. Majoritatea accidentelor au loc noaptea şi sunt cauzate de viteza excesivă sau carosabilul umed”, a explicat bărbatul. Cele 19 renovări ale casei au costat peste 1,2 milioane de dolari şi Minter a primit despăgubiri pentru traume peste 2,5 milioane de dolari. Însă de fiecare dată când se trezeşte cu un bolid în casă îşi face cruce mulţumint că a scăpat cu viaţă şi de data asta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net