De ce să nu ții niciodată bonurile în portofel! Nu mai face asta și vei observa schimbări mari în viața ta

Superstițiile legate de bani sunt prezente în culturile din întreaga lume și au o influență semnificativă asupra comportamentului oamenilor în ceea ce privește gestionarea finanțelor personale. Mulți au anumite obiceiuri de la care nu se abat niciodată și în care cred foarte mult. Există mai multe mituri de care poți ține cont, printre care și faptul că nu este indicat să ții bonuri în portofel. Nu mai face asta și vei observa schimbări mari.

De ce să nu ții bonurile în portofel
De ce să nu ții bonurile în portofel

De ce să nu ții bonurile în portofel

Se spune că nu este bine să păstrezi bonurile în portofel pentru că acest lucru aduce ghinion când vine vorba de bani. Practic, prin acele bonuri atragi situații în care ești nevoit să cheltui cât mai mult, în loc să strângi bani. Astfel este bine să țineți bonurile, în geantă, borsetă sau orice alt loc, iar din portofel nu ar trebui niciodată să vă lipsească bani. 

Potrivit grecilor, ar trebui să păstrați întotdeauna câteva monede în portofel pentru a vă asigura că acesta nu este niciodată gol. Logica aici este simplă: Banii atrag bani. Această superstiție s-a răspândit în întreaga lume și se extinde și la conturile bancare, deoarece mulți greci cred că dacă îți lași soldul bancar să ajungă la zero poate aduce ghinion. De asemenea, se spune că este bine să ai măcar o bancnotă în portofel de care să nu te atingi niciodată și care va atrage prosperitatea.

În unele culturi, monedele cu găuri sunt considerate a aduce noroc. Se crede că o monedă cu gauri poate atrage bani și prosperitate. Mulți oameni poartă astfel de monede ca talismane sau le pun în portofel pentru a atrage norocul financiar.

În cultura chineză, portofelul roșu este considerat un simbol al norocului și prosperității. Se spune că purtarea unui portofel roșu sau păstrarea banilor într-un astfel de portofel poate aduce bogăție și protecție împotriva pierderilor financiare. Acest obicei este foarte răspândit, mai ales în timpul Anului Nou chinezesc.

În Filipine, există o superstiție pe care și no românii o avem. Acolo mulți bătrâni spun că nu trebuie să măturăm podeaua noaptea, deoarece acest lucru va conduce la sărăcie și pierderi financiare mari. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
raisi elicopter prabusit jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net