Detergentul de vase lichid, un ajutor de nădejde la curăţenie. Cum îl mai poţi folosi, pe lângă spălatul veselei

Ultima actualizare:

Dacă nu ştiai, nu ai nevoie de multe soluţii pentru a face curat ca la carte. Te poţi folosi, oricând, de clasicul detergent lichid de vase. Un mare avantaj este că nu este toxic şi nu dăunează pielii, ca alte produse de curăţare, dar are proprietăţi de dizolvare a grăsimilor care vor ajuta la fel de mult.

Detergentul de vase lichid poate fi folosit pentru orice suprafaţă foto: pixabay
Detergentul de vase lichid poate fi folosit pentru orice suprafaţă foto: pixabay

Clasicul detergent lichid de vase poate fi folosit, cu succes, nu doar pentru a îndeparta resturile de mâncare şi grăsime de pe vase. Mizeria de pe căzi şi geamuri, urmele de ulei, ruj sau pix, toate pot fi curăţate rapid cu ajutorul unei soluţii făcute din detergent de vase şi apă, cu ajutorul unei perii mici sau a unei periuţe de dinţi.

Iată câteva sugestii de soluţii cu detergent de vase pentru diverse suprafeţe, conform clickpentrufemei.ro.

Geamuri strălucitoare

Pentru a face rapid o soluţie de geamuri, ai nevoie de doar câteva picături de detergent lichid de vase în trei litri de apă. Soluţia se pune într-un pulverizator, iar apoi cu ea poţi sterge geamurile cum ai face cu orice alt lichid.

Căzi şi chiuvete impecabile

Pentru a avea o cadă şi  o chiuvetă impecabile, trebuie să pui la încălzit puţin un pahar de oţet. Apoi, pui oţetul într-o sticlă cu pulverizator şi adaugi detergent lichid de vase. Agiţi bine, iar apoi pulverizezi pe cadă sau chiuvetă şi laşi câteva minute să acţioneze. Cu ajutorul unei perii, freci suprafaţa.

Toaletă perfect curate

Vasul de toletă se poate curăţa rapid dacă torni o cană de detergent în el. Laşi să acţioneze timp de 15 minute, iar apoi cureţi toaleta cu o perie. Peste, torni o găleată de apă fierbinte.

Blaturi şi dulapuri de bucătărie fără insect

Dacă vrei să scapi de acarieni, păianjeni, furnici şi alte insecte, trebuie să pui o picătură de detergent de vase lichid în apa dintr-o sticlă cu pulverizator. Apoi, dă soluţia obţinută pe blaturi, dulapuri şi alte zone din bucătărie şi nu vei mai avea probleme cu insectele.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net