Diva din România care a cucerit inimile bărbaților din toată lumea. S-a remarcat în ochii străinilor prin frumusețea și sexualitatea sa răpitoare

Frumusețea și inteligența femeilor românce au reprezentat două dintre atuurile principale care le-au făcut remarcate în întreaga lume. De-a lungul timpului, acestea au reușit să iasă în evidență nu doar grație formelor trase ca prin inel și a trăsăturilor frumoase ale chipului, ci și prin talentul și personalitatea lor. Descoperă din rândurile de mai jos povestea fabuloasă a Nadiei Gray, românca devenită faimoasă peste hotare. 

image

Nadia Grey, pe numele real Nadia Kujnir-Herescu, a făcut istorie în lumea cinematografiei internaționale. Remarcată datorită carismei și a talentului său, aceasta a fost remarcată de profesioniștilor din Franța. 

Născută în România, iubită și cunoscută în întreaga lume 

Povestea Nadiei începe în anul 1923, în luna noiembrie, la București, atunci când a venit pe lume. Provenea dintr-o familie formată dintr-un tată rus și o mamă basarabeancă, iar la frageda vârstă de 15 ani cocheta deja cu actoria - a debutat pe scena Majestic. 

Își crease deja un nume pe scena cinemtografiei și deja fura inimile bărbaților faimoși și doriți din acea vreme, printre care amintim de Ionel Teodoreanu, scriitor. Întâlnirea lor din anul 1938, când Nadia abia se mutase în Capitală, avea să însemne începutul unei iubiri nebunești, pasionale, dar neîmpărtășită, ea fiind cea care nu a răspuns niciodată vreunei scrisori primite din partea poetului. 

S-a cunoscut cu aristocratul Constantin Cantacuzino 

După perioada celui de-al Doilea Război Mondial, Nadia avea să-l întâlnească pe Constantin Cantacuzino în timpul unui zbor, el pilotând avionul cu care ea călătorea. 

Cei doi au început o trăiască o frumoasă poveste de dragoste, iar la scurt timp după instaurarea comunismului au decis să plece în Franța. În anul 1948 avea să primească primul său rol în „L’Inconnu d’un soir”, unde joacă alături de Claude Dauphin.

„La Dolce Vita” - o propulsează pe culmi înalte, Nadia având rolul de a interpreta o damă de societate care se bucură de statutul de femeie recent divorțată. 

„Până când moartea ne va despărți” 

Iubirea Nadiei cu aristocratul Cantacuzino avea să se încadreze într-una din cele care au durat până la adânci bătrâneți, când pilotul a murit la vârsta de 60 de ani. Ea, în schimb, și-a refăcut viața alături de Herbert Silverman, un avocat american. Nadia se stinge din viață la vârsta de 70 de ani, lăsând în urma sa o poveste de viață fabuloasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
Spania jpg
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Akkadian FOTO wikipedia jpg
Proiect construcție casă FOTO Shutterstock
Bucureștiul VEchi jpg
preot freepik jpg
foto jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net