Doi străini s-au dezbrăcat în direct și au plecat să facă sex. Scenele au ajuns pe net

Ultima actualizare:

    Cei doi s-au dezbrăcat, s-au încins și au făcut sexFoto: captură video
Cei doi s-au dezbrăcat, s-au încins și au făcut sexFoto: captură video

Dacă ar fi fost o poveste de dragoste romantică, atunci cei doi protagoniști ar fi plecat spre o cină la lumina lumânărilor, dar nu este cazul. Cei despre care este vorba, complet necunoscuți unul celuilalt cu câteva minute înainte, au hotărât să sară peste această etapă.

O emisiune radio ceva mai ciudățică a pus față în față doi străini. Chiar dacă era vorba despre un show la radio, totul a fost filmat și transmis pe internet, așa că mulți oameni au fost martori la scenele de nuditate.

Danielle și Richie au luat parte dintr-un segment al emisiunii australiene de pe postul KIIS FM. Gazdele i-au provocat pe tineri să înceapă să se dezbrace unul pe celălalt și i-au îndrumat pas cu pas. Dezinhibați, cei doi au început cu halatele, pentru ca apoi să-și dea jos și lenjeria intimă. Din două mișcări, Danielle și Richie au rămas goi pușcă, spre mirarea realizatorilor, notează Mirror.

Blonda și băiatul cu abdomenul bine definit s-au sărutat și apoi au plecat la o întâlnire. A doua zi au reapărut în emisiune și au recunoscut deschis să au făcut sex.

image
image
image
image
image
image
index (3) jpg
Acastist Sfântul Nicolae, sursă foto: Pixabay
Untitled jpeg
rujeola jpg
IPS Teodosie FOTO Calin Gavrilas jpg
top of the rock the beam profimedia jpg
Ghetute Mos Nicolae FOTO Shutterstock jpg
pizza pixabay jpg