Dovada vie că se poate! După ce ajunsese la 800 de kilograme, o femeie a slăbit radical. Și medicii au rămas uimiți când au văzut-o

Marla McCants cântărea peste 800 de kilograme atunci când a apărut în emisiunea My 600-lb Life, în urmă cu câțiva ani. Din această pricină, viața ei era în pericol. Dar, femeia și-a schimbat viața radical și cu mult efort și cu sprijinul unui medic, a reușit să scape de 500 de kg. 

Marla McCants, atunci când cântărea 800 de kilograme / Sursă foto: captură Youtube
Marla McCants, atunci când cântărea 800 de kilograme / Sursă foto: captură Youtube

După cele 500 de kilograme date jos, femeia este de nerecunoscut. Dr. Younan Nowzaradan, cunoscut sub numele de „Dr. Now”, nu era sigur că o poate ajuta pe femeie să ajungă la o greutate optimă, atunci când aceasta a apărut în emisiune.

Drumul lung până la aceste rezultate fantastice

Medicul a renunțat la mai mulți pacienți de-a lungul anilor pentru că și-a dat seama că nu îi mai poate ajuta, pentru că aceștia nu respectau indicațiile lui: „Voi fi alături de ei ori de câte ori vor avea nevoie de mine. Dacă nu respectă planul, în cele din urmă nu voi mai putea să îi ajut și vor folosi resurse care aparțin altcuiva”.

Situația lui Marla McCants era dezastruoasă. Acesta nu se putea ridica nici măcar să meargă singură și toate astea din cauza obezității extreme. Femeia gătea într-o friteuză minusculă pe care o ținea permanent lângă ea. În plus, toate mesele le lua în pat. Cu siguranță, Marla s-a numărat printre cei mai dificili pacienți ai Dr. Now.

Primul pas pe care l-a făcut femeia a fost să meargă la Houston, Texas. Acolo, atât ea, cât și copilul ei, au făcut o procedură de bypass gastric pentru a-i ajuta să scape de kilogramele în plus.

Medicul femeii a recunoscut că este o provocare zilnică să lucreze cu unele persoane. „Lucrul cu unii pacienți care pot fi autodistructivi este o provocare zilnică. Datoria mea este de a găsi o modalitate de a-i inspira să muncească din greu pentru a-și atinge obiectivele, nu de a mă supăra pe ei”, a spus medicul.

Marla, în prezent / Sursă foto: captură Youtube
Marla, în prezent / Sursă foto: captură Youtube

După o slăbire spectaculoasă încă cântărea peste 500 de kg

În cadrul emisiunii la care femeia a participat, ea a putut fi văzută acasă, în patul ei, bazându-se în continuare în întregime pe fiica ei, Sierra. Deși slăbise câteva sute de kg, femeia tot mai cântărea 534. A urmat încă o intervenție chirurgicală, de data asta una de  de îndepărtare a pielii. Cu toate acestea, ea încă avea multe kilograme peste și încă nu se putea ridica din pat.

La difuzarea episodului, Marla avea un an de la operația de bypass, dar ea încă nu se putea ridica în picioare, motiv pentru care a și fost deprimată. Însă, își fixase un obiectiv: să poată să meargă înainte de a trece la îndepărtarea pielii suplimentare.

Cum a ajuns să arate Marla după cele 500 de kg slăbite. Foto: arhivă personală
Cum a ajuns să arate Marla după cele 500 de kg slăbite. Foto: arhivă personală

 Marla McCants și-a schimbat complet viața

Marla McCants și-a schimbat complet viața și arată fantastic! Practic, este de nerecunoscut. Femeia a apărut în cadrul emisiunii „Sister Circle” în 2019 și și-a arătat acolo noua înfățișare. Ea a reușit să slăbească 580 de kilograme. 

Cu toate acestea, femeia a explicat că încă mai există dependența alimentară și că toată viața va trebui să trăiască cu asta și să o învingă.

Vreau să încep prin a clarifica faptul că dependența alimentară există. Întotdeauna voi gândi în acești termeni. Am avut probleme cu ea”, a recunoscut ea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net