Ea e cea mai tânără miliardară din lume! Are 19 ani și câltigă 158.000 $ pe zi

Livia Voigt (19 ani) a fost desemnată cea mai tânără miliardară din lume, conform Forbes. Adolescenta a strâns deja o avere de 1,1 miliarde de dolari. Ea este, de asemenea, moștenitoare unei companii de mașini electrice numită Weg și câștigă aproximativ 158.000 de dolari pe zi, pentru că deține active.

Livia Voigt
Livia Voigt are o avere de 1,1 miliarde de dolari (Foto: X)

Compania Weg este evaluată în prezent la aproximativ 31,45 miliarde de dolari. Livia și sora ei mai mare, Dora Voigt de Assis (26 de ani) sunt două dintre cele șapte fețe noi pe lista celor mai tineri miliardari din lume. Verișorii lor mai mari, Eduardo Voigt Schwartz și Mariana Voigt Schwartz Gomes, au și ei acțiuni în companie și au fost, de asemenea, pe lista Forbes. Livia și Dora sunt cele mai mici nepoate ale co-fondatorului WEG, Werner Ricardo Voigt, care a decedat în 2016, la vârsta de 85 de ani.

Bernard Arnault este cel mai bogat om din lume

Bernard Arnault, îmbrăcat la costum cu un premiu în mână
Bernard Arnault deșine imperiul de lux LVMH (Foto: Profimedia)

Bernard Arnault (75 de ani), bossul imperiului de lux LVMH – care deține numeroase branduri, printre care Dior și Louis Vouitton, are o avere de 218,7 miliarde de dolari și este în prezent cel mai bogat om de pe planetă.

În 2023, el a scris istorie, fiind pentru prima dată când un cetățean francez conduce clasamentul Forbes. Ultimii ani au fost extrem de buni pentru afacerile lui Arnault. Cererea de produse de lux a crescut, odată cu ridicarea restricțiilor COVID-19. Miliardarul a ajuns în fruntea LVMH după ce a cumpărat casa de modă Dior, aflată în faliment în anii 1980. Această structură de acționariat rămâne în vigoare și astăzi. Arnault deține în prezent mai mult de 97% din firma Dior, care, la rândul său, are 41% din LVMH. 

Arnault este urmat pe locul doi de creatorul Amazon, Jeff Bezos, cu o avere de 202,9 miliarde de dolari. Pe locul al treilea se află șeful Tesla, Elon Musk, care deține o avere de 193,8 miliarde de dolari. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net