Îi priește viața cu amanta! Jeff Bezos e iar cel mai bogat om din lume

Jeff Bezos (60 de ani) a revenit pe primul loc în clasamentul Bloomberg al miliardarilor, cu o avere estimată la 200 de miliarde de dolari, detronându-l pe Elon Musk (198 de miliarde de dolari). Fondatorul Amazon nu a mai fost cel mai bogat din lume de mai bine de doi ani.

Jeff Bezos și Lauren Sánchez la un eveniment, amândoi îmbrăcați în negru
Jeff Bezos și Lauren Sánchez se scaldă în bani (Foto: Profimedia)

Așa că nu e de mirare că recent i-a cumpărat logodnicei lui, Lauren Sánchez (54 de ani), o casă nouă de 79 de milioane de dolari, în Miami.

Pe locul trei în clasament este boss-ul LVMH, Bernard Arnault, cu o avere estimată la 197 de miliarde de dolari. Din 2021, Bezos nu mai conduce Amazon, pe care l-a fondat în 1994, însă a rămas primul acționar. În ultimele săptămâni, el a vândut acțiuni ale grupului, în valoare de 8,5 miliarde de dolari, potrivit News.ro. Acest lucru ar putea să-l facă să coboare iar în clasament, din cauza impozitelor aferente pe care le are de plătit fiscului american, potrivit Wall Street Journal (WSJ), însă momentan rămâne numărul 1.

Jeff Bezos și Lauren Sánchez au planuri de nuntă

Jeff Bezos o duce bine și pe plan amoros! Miliardarul se iubește din 2019 cu jurnalista Lauren Sánchez, iar relația lor a început ca o adevărată telenovelă, plină de trădări și suspans. Au exista zvonuri că aceasta a fost amanta lui, pe vremea când el era încă însurat cu romanciera americană MacKenzie Scott (53 de ani), alături de care a fost într-o relație timp de 25 de ani. Bezos și Sánchez, care a fost căsătorită 13 ani cu Patrick Whitesell, au divorțat amândoi în 2019.

Casa lui Jeff Bezos din Miami
Vila lui Jeff Bezos din Miami (Foto: Profimedia)

Imediat după, cei doi au început să se afișeze în mod public, stârnind tot felul de bârfe, mai ales că se știa că aceste cupluri se cunoșteau bine dinainte, fiind prieteni de familie. Se pare că Jeff și Lauren și-ar fi înșelat partenerii de viață, după o aventură amoroasă ce ar fi avut loc în 2018. Scânteia dintre ei s-a aprins imediat, pentru că au realizat că au foarte multe lucruri în comun. Ambii sunt pasionați de elicoptere, de călătorii și de lux.

Mai mult, amândoi sunt părinți și se înțeleg foarte bine cu copiii lor. Fondatorul Amazon are patru copii din mariajul cu McKenzie Scott, pe care i-a ținut departe de lumina reflectoarelor. Se știu prea puține despre moștenitorii săi, fiul lui cel mare, Preston (23 de ani), fiind singurul al cărui nume a fost făcut public.

La rândul său, Lauren Sánchez are trei copii cu doi bărbați diferiți - Nikko (22 de ani), din relația cu fostul ei iubit Tony Gonzales, și Ella (16 ani) și Evan (18 ani), din mariajul cu Patrick Whitesell. Acum, Jeff Bezos și Lauren Sánchez par mai fericiți ca niciodată și au de gând să se căsătorească din nou. În mai 2023, el a cerut-o de soție pe Lauren Sánchez și prietenii lor spun că aceștia se gândesc să facă nunta cât de curând.

În urmă cu câteva luni, miliardarul american a achiziționat o nouă vilă în Miami, unde se pare că vrea să se mute definitiv cu viitoare lui soție. O mutare surpriză, mai ales că a locuit timp de 29 de ani în Seattle. În total, portofoliul imobiliar al lui Bezos se ridică la 190 de milioane de dolari, conform Business Insider.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
cuplu fericit jpg
lacul de smarald ighiel jpg
Smiley Neversea
1 mai muncitoresc jpg
vila descoperire vezuviu jpg
Cozonac
Kate Middleton și Prințul William  foto   GettyImages jpg
pisici
image
actualitate.net
image
actualitate.net