Jeff Bezos a cerut-o de soție pe Lauren Sánchez, la Cannes! Incredibil cât a costat inelul de logodnă

Jeff Bezos (58 de ani) este extrem de îndrăgostit de jurnalista Lauren Sánchez (53 de ani), alături de care este într-o relație de cinci ani. Miliardarul a cerut-o recent de soție, chiar pe iahtul său de 500 milioane de dolari, iar bruneta i-a răspuns ferm „DA”. Fotoreporterii i-au surprins plimbându-se, imediat după fericitul eveniment.

Jeff Bezos și Lauren Sánchez, plimbându-se în Cannes după ce s-au logodit, în mai 2023
Jeff Bezos și Lauren Sánchez sunt pregătiți de mariaj (Foto: PROFIMEDIA)

Jeff Bezos și Lauren Sánchez se află în vacanță în Europa

Jeff Bezos și logodnica lui, Lauren Sánchez, fotografiați la bordul iahtului de lux al miliardarului
Jeff Bezos și Lauren Sánchez, la bordul iahtului Koru (Foto: Profimedia)

Jeff Bezos nu a cerut-o de soție oricum, ci cu un inel de 20 de carate, care a costat nu mai puțin de 2,5 milioane de dolari, cu un diamant uriaș. Șeful Amazon și iubita lui sunt în prezent cu iahtul în Cannes, acolo unde are loc în prezent prestigiosul Festival de Film. Lauren Sánchez a fost surprinsă cu inelul de logodnă pe deget, la o plimbare de seară cu logodnicul ei. Cuplul a ajuns în Europa zilele trecute, la bordul unui avion privat, iar acum se bucură de un sejur mediteraneean, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

Inelul de 20 de carate primit de JLauren Sánchez de la miliardarul Jeff Bezos, in mai 2023
Așa arată inelul de logodnă primit de Lauren Sánchez de la Jeff Bezos (Foto: Profimedia)

Jeff Bezos a divorțat de fosta soție în 2019

Jeff și Lauren sunt împreună dinainte ca magnatul să fi divorțat oficial. Acesta s-a despărțit de MacKenzie Bezos în 2019, după un mariaj care a durat 26 de ani. Cu fosta soție are împreună un fiu, pe Preston Bezos (23 de ani). Și Lauren Sánchez a divorțat tot în 2019 de Patrick Whitesell, după o relație de 14 ani. Ea are trei copii mari, pe Nikko (22 de ani) – cu fostul ei iubit Tony Gonzales și pe Evan (16 ani) și pe Ella (15 ani), cu fostul soț. În mod ciudat, Jeff Bezos și MacKezie erau prieteni buni cu Lauren Sánchez și Patrick Whitesell, până la divorțurile din 2019.

Acum, Jeff Bezos, care are o avere de 139, 1 miliarde dolari, și Lauren Sánchez sunt din nou pregătiți de mariaj. Fotoreporterii l-au surprins pe boss-ul Amazon și pe viitoarea lui soție plimbându-se pe străzile din Cannes. Îmbrăcată într-o rochie mini, de culoare bej, bruneta a fost văzută purtând cu mândrie inelul prețios primit de la alesul inimii ei. Lauren și Jeff au fost surprinși, de asemenea, la bordul iahtului de lux al magnatului, pe care l-a botezat Koru, cu care se plimbă zilele acestea pe Marea Mediterană.

Conform unor surse apropiate de cuplu, aceștia și-ar fi dorit să țină logodna secretă, departe de ochii presei, însă inelul impresionant a dat-o de gol pe jurnalista americană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net