Jeff Bezos a fost detronat! Un magnat indian a devenit al doilea cel mai bogat om din lume

Jeff Bezos a fost detronat și nu mai este al doilea cel mai bogat om din lume, pe poziția secundă după celebrul Elon Musk. Locul lui Jeff a fost luat de către un magnat indian, conform Adevărul. 

image
Jeff Bezos a fost detronat de un magnat indian

Conform unui top realizat de către Bloomberg și citat de adevărul, Jeff Bezos a fost detronat, iar acum un magnat indian pe nume Gautam Adani a devenit al doilea cel mai bogat om din lume. Cel mai avut om de pe Pământ rămâne în continuare Elon Musk, care are o avere de peste 260 miliarde de dolari. 

După o lungă durată de timp în care topul a fost dominat de antreprenori din tehnologie, a venit rândul unui magnat indian să ajungă în primele poziții dintr-un domeniu total diferit. Adami are o avere estimată la 146.9 miliarde de dolari, iar domeniul în care activează nu este cel al tehnologiei, ci unul portuar și al cărbunelui. 

Citește și: Ce mai fac miliardarii cu banii? 

Elon Musk are o avere impresionantă, dar este și foarte zgârcit

În cadrul unui interviu recent, Elon Musk a declarat că în prezent nu deține o casă și că stă în casele prietenilor, în zona Golfului din San Francisco, lângă sediul Tesla, mai ales când lucrează în oraș.

  „Nici măcar nu dețin o casă la acest moment, stau literalmente în casele prietenilor”, a spus afaceristul de 50 de ani, care locuiește de obicei în Texas. „Dacă călătoresc în Bay Area, care este locul în care se află cea mai mare parte a fabricilor Tesla, practic dorm prin rotație în casele prietenilor”.

Vezi și: Elon Musk este definiția zgârceniei

Fondatorul Tesla și Space X a adăugat că nu deține un iaht și nu și-a luat vacanțe pentru a-și apăra averea. Cu toate acestea, Musk a subliniat că este oarecum obligat să folosească avionul pentru a se deplasa. Nu din dorința de a epata, ci pentru că pur și simplu așa călătorește mai rapid și îi rămâne mai mult timp pe care îl poate dedica muncii!

Sursă foto: Profimedia

Citește mai multe despre cel care l-a detronat pe Jeff Bezos accesând Adevărul 

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
reghe corina caciuc jpeg
bani falsi sursa igpr
cub reghecamf bătaie png
Simona Radiș foto: Facebook Federatia Romana De Canotaj
Anamaria Prodan la IML jpg
image
image
image
image
bec
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
misiune spatiala dart asteroid foto nasa esa (4) jpg
Primarul Cătălin Cherecheș (sursa foto Pixabay & Facebook/ colaj Click!)