Ea e „femeia-cartof”! E acoperită din cap până-n picioare de tumori

Ultima actualizare:

    Sătenii au numit-o "femeia-cartof" din cauza pielii ei acoperită de tumoriFoto: captură foto/Youtube
Sătenii au numit-o "femeia-cartof" din cauza pielii ei acoperită de tumoriFoto: captură foto/Youtube

O femeie din Bangladesh a uimit întreaga lume când a arătat de ce afecțiune odioasă suferă. Deși s-a născut un copil normal, o intervenție chirurgicală i-a declanșat un dezechilibru în organism care acum a transformat-o într-un adevărat monstru!

Hosineara Begum a fost supranumită de săteni „femeia-cartof” din cauza înfățișării sale stranii. Atât chipul, cât și întregul său corp este acoperit de potuberanțe uriașe, unele chiar de mărimea unei mingi de tenis, după cum relatează Daily Star.

Begum s-a născut cu o bășicuță pe buza de sus, dar după ce doctorii i-au îndepărtat-o pe cale chirurgicală, ea susține că o mulțime de alte protuberanțe au început să se răspândească pe întregul corp. De-a lungul anilor, situația ei s-a înrăutățit atât de mult încât a ajuns să fie respinsă de săteni întrucât se tem de ea din cauza aspectului înfiorător. Begum este văduvă și locuiește cu fiul ei și restul familiei. Totuși, chiar și nepotul său, care are trei ani se teme de ea.

„Tumorile dor îngrozitor. Mă scarpin toată ziua, iar uneori chiar îmi dă sângele. Nu mai pot îndura durerea. Nimeni nu vorbește cu mine. Oamenii chiar fac cale-ntoarsă dacă mă văd de la distanță. Și copiii se tem de mine. Nu mai am nicio speranță. Toată viața m-am chinuit. Acum îmi doresc să fiu eliberată de această durere și doar Dumnezeu mă poate ajuta”, a declarat nefericita femeie.

Din cauza tumorilor abia dacă poate vorbi, mânca sau să poarte haine normale. Chiar și mersul este un chin pentru ea. În mod și mai bizar, a fost luată de soție chiar de tatăl ei când avea doar 16 ani. Un an mai târziu, ea a rămas gravidă, dar tatăl/soțul ei a murit. Tumorile au început să se răspândească și mai mult după ce a dat naștere.

„Nu avem bani. A încercat mai multe remedii aici acasă. De regulă, stă în apă pentru a-i mai reduce din senzația de usturime. Am dus-o și la medicii homeopați, dar degeaba, nu avem bani”, a precizat fiul „femeii-cartof”, Saiful Islam (34 de ani). 

image
image
image
image
image
image
justice 471885 1280 jpg
portofel cu bani pixabay jpg
cat 649164 1280 jpg
19  mine aur rosia montana jpg
glass 1587258 1280 jpg
dacia 1300 jpg
novak jpg
Alex stefanescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net