Ea e „femeia-cartof”! E acoperită din cap până-n picioare de tumori

simeon stalpnicul png
Sătenii au numit-o "femeia-cartof" din cauza pielii ei acoperită de tumoriFoto: captură foto/Youtube

O femeie din Bangladesh a uimit întreaga lume când a arătat de ce afecțiune odioasă suferă. Deși s-a născut un copil normal, o intervenție chirurgicală i-a declanșat un dezechilibru în organism care acum a transformat-o într-un adevărat monstru!

Hosineara Begum a fost supranumită de săteni „femeia-cartof” din cauza înfățișării sale stranii. Atât chipul, cât și întregul său corp este acoperit de potuberanțe uriașe, unele chiar de mărimea unei mingi de tenis, după cum relatează Daily Star.

Begum s-a născut cu o bășicuță pe buza de sus, dar după ce doctorii i-au îndepărtat-o pe cale chirurgicală, ea susține că o mulțime de alte protuberanțe au început să se răspândească pe întregul corp. De-a lungul anilor, situația ei s-a înrăutățit atât de mult încât a ajuns să fie respinsă de săteni întrucât se tem de ea din cauza aspectului înfiorător. Begum este văduvă și locuiește cu fiul ei și restul familiei. Totuși, chiar și nepotul său, care are trei ani se teme de ea.

„Tumorile dor îngrozitor. Mă scarpin toată ziua, iar uneori chiar îmi dă sângele. Nu mai pot îndura durerea. Nimeni nu vorbește cu mine. Oamenii chiar fac cale-ntoarsă dacă mă văd de la distanță. Și copiii se tem de mine. Nu mai am nicio speranță. Toată viața m-am chinuit. Acum îmi doresc să fiu eliberată de această durere și doar Dumnezeu mă poate ajuta”, a declarat nefericita femeie.

Din cauza tumorilor abia dacă poate vorbi, mânca sau să poarte haine normale. Chiar și mersul este un chin pentru ea. În mod și mai bizar, a fost luată de soție chiar de tatăl ei când avea doar 16 ani. Un an mai târziu, ea a rămas gravidă, dar tatăl/soțul ei a murit. Tumorile au început să se răspândească și mai mult după ce a dat naștere.

„Nu avem bani. A încercat mai multe remedii aici acasă. De regulă, stă în apă pentru a-i mai reduce din senzația de usturime. Am dus-o și la medicii homeopați, dar degeaba, nu avem bani”, a precizat fiul „femeii-cartof”, Saiful Islam (34 de ani). 

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
preschimbare permis de conducere jpeg
Adrian Câciu FOTO gov.ro
image
image
image
image
NASA (sursa FOTO captura video CNET Highlights)
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay