Ea este femeia cu 15.000 de piercing-uri. În ce zona a corpului sunt localizate majoritatea dintre ele

Elaine Davidson (56 de ani) locuiește în Edinburgh și este acoperită din cap până în picioare cu peste 15.000 de piercing-uri metalice, dintre care 3.500 în interiorul vaginului. Aceasta deține recordul mondial pentru cele mai multe piercing-uri. În ciuda faptului că bijuteriile cântăresc trei kilograme, ea a recunoscut că vrea să ajungă la 20.000 de piercing-uri pentru a-și menține titlul recordul mondial.

Elaine Davidson deține recordul mondial pentru cele mai multe piercing-uri (foto: Facebook)
Elaine Davidson deține recordul mondial pentru cele mai multe piercing-uri (foto: Facebook)

Femeia de origine braziliană, fostă asistentă medicală, a explicat că are și 3.500 de piercing-uri în interiorul vaginului, dar a trebuit să meargă în SUA pentru a le căpăta. „Nu le place să facă piercing genital în Marea Britanie”, a declarat ea, potrivit tabloidului britanic Metro.

Elaine Davidson a avut primul ei piercing în 1997 și nu a privit înapoi de atunci. Când a fost examinată de un oficial a Cărții Recordurilor, în mai 2000, femeia a avut 462 de piercing-uri, dintre care 192 erau doar în față. Până la 9 august 2001, când a fost reexaminată, s-a constatat că avea 720 de piercing-uri. În 2003, ea a avut mai multe piercing-uri în organele genitale decât în orice altă parte a corpului – 500 în total.

Greutatea totală a piercing-urilor sale este estimată la aproximativ 3 kilograme. „A început când eram foarte mică, mi-am dorit dintotdeauna să ajung în Cartea Recordurilor. A fost pasiunea mea, visul meu, totul”, a mai adăugat Elaine.

Elaine nu-și scoate niciodată piesele metalice. Ea insistă, de asemenea, că piercing-ul este nedureros și, în mod surprinzător, asta nu a împiedicat-o niciodată să aibă un somn liniștit cu toate ornamentele intacte.

Cât despre infecții, Elaine a spus că trebuie doar să fi atent: „Nu am avut niciodată o infecție. Trebuie doar să fi atent, pentru că dacă nu ești, normal că se infectează. Eu folosesc oțet și am un medic minunat care are grijă de mine”.

Pe lângă piercing-uri, își vopsește părul în culori vii și are câteva împletituri și tatuaje pe față și pe corp. Și asta nu este tot. Are și câteva talente: doarme pe un pat de cuie, se plimbă pe foc și sticlă spartă, și deține o centură neagră în Judo pe care ea a câștigat-o în timp ce trăia în Japonia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net