Ea este femeia-vampir! Imaginile cu Maria Cristerna nu sunt pentru cei slabi de înger

Ultima actualizare:

Un „vampir în viața reală” cu un număr record de modificări corporale transmite un avertisment tuturor celor care doresc să îi urmeze exemplul. Maria Jose Cristerna este pasionată de tatuaje, piercinguri și și-a dus fascinația față de acestea la un nivel extrem! 

Maria nu regretă decizia de a se tranforma radical
Maria nu regretă decizia de a se tranforma radical

Modificările pe care Maria José Cristerna le-a făcut corpului ei sunt acum 49 la număr. Acestea i-au adus un loc în Cartea Recordurilor, dar au atras după sine și foarte multe critici din partea celor din jur. 

Citește și: A cheltuit peste 30.000 de euro ca să își tatueze tot corpul 

Modificările corporale ale Mariei includ intervenții corporale la nivelul brațelor și a frunții, acolo unde are implanturi subdermale. În plus, Maria este posesoarea a nenumărate piercinguri, dar și a unei limbi despicate asemănătoare reptilelor. Aspectul ei extrem, în care aproape 100% din corpul este tatuat, i-a adus denumirea de „vampir”.

Maria, înainte și după toate procedurile prin care a trecut
Maria, înainte și după toate procedurile prin care a trecut

Maria Jose Cristerna a vorbit, pentru The Mirror, despre pasiunea sa pentru tatuaje și despre consecințele acțiunilor sale, dar a oferit și sfaturi celor care intenționează să efectueze modificări radicale ale aspectului pe care îl au.

Oamenii se sperie adesea din cauza aspectului pe care îl are 

Conform Mariei Jose primul lucru pe care trebuie să îl ia în calcul cei care sunt interesați de tatuaje este disponibilitatea de a oferi mereu explicații celor din jur. Maria susține că aspectul său unic atrage priviri curioase, dar și comentarii răutăcioase așadar este obligată să-și justifice adesea alegerile, deși nu întotdeauna îi face plăcere să povestească despre istoria din spatele tatuajelor. 

Vezi și: Cum arată cea mai tatuată femeie din Europa 

Un al doilea lucru pe care Maria îl subliniază este faptul că atunci când ai peste 90 la sută din corp tatuat, întotdeauna vor exista persoane care se vor speria de aspectul tău și vor avea o reacție vizibilă de respingere. În consecință, capacitatea de a nu fi afectat de reacțiile oamenilior care te înconjoară este un alt element-cheie, susține Maria. 

Modificările corporale extreme sunt ireversibile, atenționează Maria 

Cu toate acestea, cea mai importantă chestiune rămâne una singură: conștientizarea faptului că modificările corporale sunt ireversibile sau cu greu reversibile. Implicit, asumarea fiecărui tatuaj și modificări extreme este una la care Maria se gândește de fiecare dată atunci când trece pragul salonului. 

Cristerna, fostă avocată, originară din Mexic intenționează să continue șirul transformărilor atât cât starea de sănătate îi va permite: „În prezent am 99 la sută din suprafața corpului tatuată. Dacă mă simt bine, iar sănătatea nu mă împiedică, voi continua să fac asta și de acum înainte". 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net