El are cea mai mare colecție de creioane. Toate sunt unice

Aaron Bartholmey (36 de ani), din Iowa, are cea mai mare colecție de creioane, respectiv 69.255 de piese unice. Recordul mondial anterior a fost deținut de Emilio Arenas, care are 24.026 de creioane. Bartholmey și-a început colecția inedită în clasa I, atunci când învățătoarea a dat fiecăruia dintre elevii ei un creion colorat de Crăciun.

Aaron Bartholmey are inclusiv creioane vechi de 100 de ani

Aaron Bartholmey, fotografiat alături de creioanele sale
Aaron Bartholmey deține 69.255 de creioane unice (foto: Twitter/captură video)

De atunci, Aaron început să  „vâneze” altele, în magazinele de antichități și în piețele de vechituri. Colecția sa include acum creioane comemorative care datează de mai bine de 100 de ani, creioane publicitare sau concepute pentru a forma telefoane rotative, dar și creioane sportive, pe care este desenat orarul echipelor.

Unul dintre preferatele lui Bartholmey este un creion hexagonal placat cu aur și argint, datând din 1926 – creion care marca aniversarea a 150 de ani a Statelor Unite ale Americii. „Întotdeauna mi-au plăcut poveștile pe care creioanele le pot spune”, a spus Bartholmey pentru The Washington Post. „Ceea ce adun eu nu sunt creioane simple”.

Colecția de 69.255 de creioane unice a lui Aaron Bartholmey
Numărarea creioanelor a durat ore întregi (foto: Facebook)

Comunitatea din Colfax s-a adunat pentru a urmări cum colecția lui Bartholmey a fost numărată și documentată cu atenție de un arbitru, pentru înregistrarea recordului mondial în  Cartea Recordurilor Guinness (Guinness World Records). Numărul de creioane pe care le-a adunat bărbatul este de peste 30 de ori populația orașului.

A fost o șansă pentru toată lumea să vadă cu adevărat cât de multe creioane am”, a spus Bartholmey.

Va dura aproximativ trei luni pentru ca Guinness World Records să examineze cererea lui Barthomey și să-l informeze dacă recordul său mondial este oficial. Oricare va fi rezultatul, el plănuiește să continue să adauge creioane unice la colecția sa: „Este într-adevăr vorba de fiorul vânătorii. Nu știi niciodată ce vei găsi.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
cancer jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
copil telefon jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net