Femeia cu „patru sâni”: „Când fac sex, îi lipesc cu bandă adezivă”

Ultima actualizare:

    Această femeie nu poate ieși în public fără să-și lipească sânii cu bandă adezivăFoto: captură foto/Youtube
Această femeie nu poate ieși în public fără să-și lipească sânii cu bandă adezivăFoto: captură foto/Youtube

O femeie trece zilnic printr-un adevărat coșmar din cauza unei diformități la nivelul sânilor, pe care a căpătat-o încă din adolescență. Când avea 19 ani, a făcut o operație de mărire a sânilor care însă i-a schimbat viața complet, dar nu în bine, așa cum s-ar fi așteptat.

Kailan, o americancă și mamă a doi copii, își dorește să fie eliberată din „închisoarea” în care trăiește de când operația estetică pe care a făcut-o când era adolescentă a decurs teribil de greșit.

Potrivit Daily Mail, când avea doar 19 ani, și-a dorit o operație estetică la nivelul sânilor, dar doctorul la care a fost, i-a făcut intervenția chirurgicală în doar 15 minute. Când și-a dat jos bandajele, a fost șocată să observe că implanturile cu silicon fuseseră introduse mult prea sus față de țesutul sânilor. Lăsați la vedere, Kailan pare că ar avea de fapt patru sâni.

„Nu am vorbit despre mărimea lor sau despre ce îmi doream. Mi-a zis doar că operația va dura mai puțin de 15 minute”, a mărturisit Kailan în cadrul unei emisiuni televizate dedicată persoanelor care au suferit mutații sau malformații fizice în urma unor operații.

În plus, doctorul care a operat-o nici măcar n-a mai chemat-o la consultație. acum, ea este femeie matură și este nevoită să-și lipească sânii cu bandă adezivă de fiecare dată când iese pe stradă sau chiar și în timpul partidelor de sex, altfel, ceea ce ar trebui să creeze plăcere când îi privești, mai degrabă ar îngrozi.

Partenerul său a declarat că atunci când întrețin relații intime, Kailan folosește bandă adezivă transparentă. Pentru fiecare ocazie, ea are câte o bandă diferită, de diverse culori sau texturi, pentru a se adapta în mai multe situații și a nu se face de rușine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net