Femeie filmată în timp ce făcea sex cu un câine, căutată de polițiști

Ultima actualizare:

    Femeia posta pe profilul personal imagini cu căței și pisicifoto: The Sun
Femeia posta pe profilul personal imagini cu căței și pisicifoto: The Sun

O femeie în vârstă de 33 de ani este căutată de polițiști, după ce un videoclip cu ea în care face sex cu un cățel a apărut pe Internet.

Amber Finney (33 de ani) urmează să fie prima persoană acuzată de zoofilie din Warren, Ohio, Statele Unite ale Americii. Legile statului au fost recent schimbate, după ce o altă persoană care a întreținut relații sexuale cu un câine a putut fi acuzată numai de cruzime împotriva animalelor, potrivit The Sun.


    Amber Finney (33 de ani)foto: The Sun
Amber Finney (33 de ani)foto: The Sun

Autoritățile au reușit să o găsească pe Amber, însă aceasta a spus inițial că imaginile ar fi trunchiate. Totuși, ofițerii de poliție au obținut un mandat de arestare pe numele ei. Femeia a fost contactată telefonic, însă a declarat că este plecată din oraș și că se va preda săptămâna următoare, când se va întoarce.

Pe profilul personal de Facebook al lui Amber sunt publicate fotografii cu un cățel, însoțite de descrierea „Acesta este Rocko, este un amestec de pitbull, disponibil pentru un cămin bun”. Printre acestea, femeia a mai publicat și imagini cu alți câini sau pisici.

După medietizarea cazului, dar și după ce presupusul videoclip în care își abuzează cățelul a devenit viral, profilul lui Amber a fost „invadat” de mesajele iubitorilor de animale, care o condamnă pentru ceea ce a făcut.

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 3 decembrie sfantul prooroc Sf Cuvios Gheorghe de la Cernica  icoană Gabriel Toma Chituc jpg
avion Wizz Air FOTO Wizz Air
pexels daniel frank 688835 jpg
Corneliu Vadim Tudor FOTO Facebook jpg
Banner drepturi angajati
FotoJet (14) jpg
vin fiert jpg
road 6387241 1280 jpg