Femeie violată de fostul iubit, pe o bancă în parc: «Dacă te îmbraci ca o t...ă, te voi trata ca pe una»

Ultima actualizare:

    Gary și Mandi, în perioada în care erau împreunăfoto: Mirror
Gary și Mandi, în perioada în care erau împreunăfoto: Mirror

O femeie a fost violată de fostul ei iubit, pe o bancă dintr-un parc. Bărbatul ar fi mușcat-o de nas, i-ar fi sfâșiat blugii și ar fi agresat-o sexual, după ce, spune victima, ar fi urmărit-o când a plecat din club.

Mandi Barker (30 de ani), din orașul Shrewsbury, Anglia, a avut o relație de un an cu Gary Throne, potrivit mirror.co.uk. Femeia spune că bărbatul era foarte posesiv și obsedat de control în timpul relației.  Acesta ar fi forțat-o să facă sex la comandă și ar fi lovit-o atunci când nu îi plăcea cu ce se îmbrăca, când erau încă împreună. În plus, la un moment dat, el ar fi smuls fusta de pe ea, spunându-i „Dacă vrei să te îmbraci ca o t...ă, te voi trata ca pe una”.

„Gary a devenit posesiv și obsedat de control și ura când ieșeam fără el. Chiar mă lovea când nu-i plăcea ce purtam. Nu am spus nimănui prin ce treceam. Eram aproape rușinată să recunosc”, a relatat Mandi. „Dar când a devenit violent din punct de vedere sexual, forțându-mă să fac sex la comandă, chiar și când dormeam, i-am spus lui Gary că trebuie să se oprească”, a mai spus ea.

Cei doi s-au despărțit după un an de relație. Ea s-a mutat în Surrey unde și-a găsit o slujbă. „A fost o eliberare să fiu departe de Gary. Am scăpat în sfârșit. Dar nu m-am stabilit acolo, iar după câteva luni, a început să-mi fie dor de casă”, a povestit Mandi. S-a întors, apoi, în locuința mamei sale, care a primit-o „cu brațele deschise”.

Bărbatul auzise că ea s-a întors în oraș, a început să-i trimită mesaje în disperare, însă fără răspuns. Într-o seară, Mandi și Gary s-au întâlnit accidental, într-un club. Când ea a plecat acasă, Gary a urmărit-o, încercând să comunice cu ea. „N-are rost să încerci să scapi, voi merge la casa mamei tale, te voi găsi”, i-a spus.

În momentul în care au ajuns într-un parc, în apropierea unor leagăne pentru copii, a încercat să o sărute. Mandi s-a dat înapoi și a încercat să fugă, însă pentru că ploua, tocurile ei au rămas înțepenite în noroi. Bărbatul a prins-o din urmă, a așezat-o pe o bancă cu forța, a mușcat-o cu putere de nas și a violat-o. Totul s-a întâmplat în decembrie 2006.

După momentele de groază, femeia a fugit și a sunat la poliție, însă Gary a negat acuzațiile, susținând că sexul ar fi fost consensual. Mandi a trebuit să depună o nouă plângere, în 2008, iar abia atunci bărbatul a primit o pedeapsă de cinci ani și șase luni de închisoare.

Între timp, Gary a săvârșit numai jumătate din pedeapsă, iar apoi a fost eliberat. Mandi și-a refăcut viața și chiar a adus pe lume un copil, cu un alt bărbat, însă susține că relația cu abuzatorul o mai „bântuie” și astăzi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Vama Veche, în anii trecuți de 1 Mai jpeg
miez nuca nuci jpeg
avion pexels jpg
Femeie insarcinata FOTO Shutterstock jpg
sosoaca jpeg
bani jpg
Ziua a doua a congresului PPE la Romexpo, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cuplu fericit jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net