Iată codul secret al fanteziilor sexuale

Ultima actualizare:

    Fantezii sexuale
Fantezii sexuale

Când vine vorba despre fantezii sexuale, mintea femeilor zburdă tot aşa departe ca şi cea a bărbaţilor. Prin intermediul imaginaţiei, subconştientul îţi transmite anumite mesaje. Află care sunt aceste mesaje secrete!

Sex în natură

Un act sexual în mijlocul naturii este o fantezie frecventă în imaginaţia feminină. Unele femei visează să se dezlănţuie pe plajă, altele în pădure, printre copaci şi muschi, sau într-o poiană. Este o dorinţă care răspunde unei nevoi de libertate, de senzualitate sau care aminteşte de un moment plăcut, de exemplu o vacanţă reuşită.

Sex cu un necunoscut

Să îţi închipui că-i cedezi unui bărbat pe care abia l-ai întâlnit înseamnă că vrei să depăşeşti orice bariere şi să te abandonezi plăcerii fără să te simţi vinovată. Aceasta este explicaţia care se ascunde în spatele fanteziei unei partide de sex cu un tip misterios şi atrăgător.

Sex într-un loc public

Sexul într-un local, o cabină de probă dintr-un magazin sau în maşina parcată într-o zonă aglomerată este o fantezie banală a femeilor. Teama că ar putea fi surprinse în acţiune măreşte excitaţia sexuală. Astfel, se încearcă şi captarea privirii celorlalţi, poate din cauza faptului că în copilărie nu li s-a acordat suficient de multă atenţie.

Sex cu doi bărbaţi

Orice femeie îşi doreşte să fie în centrul atenţiei, iar asta este valabil şi pe plan sexual. De aici vine şi dorinţa unei partide cu doi bărbaţi în acelaşi timp, care să-i stea numai ei la dispoziţie. Această fantezie feminină poate trăda, însă, şi o problemă în interiorul cuplului, o lipsă de comunicare şi de intimitate între cei doi parteneri. Astfel, cel de-al treilea participant la actul sexual are rolul de mediator între ei.

Sex cu o femeie

Oare o femeie care visează să facă sex cu altă femeie are înclinaţii homosexuale? Nu este obligatoriu. Această fantezie poate să denote simplul fapt că se simte bine în compania cuiva de acelaşi sex şi că simte o nevoie acută de blândeţe, senzualitate, complicitate...

Sex cu o vedetă

Brad Pitt, Ryan Reynolds sau Matthew McConaughey figurează pe lista celor mai sexy bărbaţi din lume. Frumoşi, cu mult şarm şi, nu în ultimul rând, celebri, aceştia se regăsesc în fanteziile multor femei, care visează la o noapte fierbinte în compania lor. Dorinţa de a face amor cu o vedetă de cinema nu este declanşată doar de faptul că aceasta arată incredibil de bine. Scenele fierbinţi din filmele în care au jucat incită imaginaţia. 

simeon stalpnicul png

Cartea scrisă de Claudia Voicu, “Confidenţele unei fete de oraş”, se găseşte în Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, şi online pe www.elefant.ro şi www.edituraparalela45.ro. Preţ: 20 de lei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net